Hae
Love Beyond Words

Viikonloppu..

..meni jälleen nopeasti, niinkuin viikonlopuilla on tapana mennä. Vaikka äippälomalla ne päivät on aika samanlaisia oli sitten viikonloppu tai maanantai. Viikonlopun aikana kävi jälleen vieraita kylässä ja kyläiltiin myös itse Kimmon vanhemmilla. Vauvalle oli myös jännä päivä eilen, kun pääsi ensimmäistä kertaa hoitoon mummolaan ja käytiin sillä välin Kimmon kanssa Jumbossa ruokaostoksilla. Hyvin meni kyläilyt, eikä tyttö turhia ollut itkeskelly 🙂

Tämän näkönen pikkuneiti oli kyläilemässä 🙂

Tänään suuntasin uuteen Kauppakeskus Kaareen. Mukaan tarttui joulumekko vauvalle ja joitain joululahjaideoita, joita pitäisi jälleen alkaa ostelemaan. Joulu lähenee jo pelottavan kovaa vauhtia. 

Tällä viikolla vauva täyttää jo yhden kuukauden. Aika menee niin nopeasti. Sainkin yhdestä blogista idean seurata vauvan kehittymistä aina joka kuukausi, joten voisi kirjottaa sellaisen postauksen tän viikon aikana, vaikka hän ei hirveästi vielä tee muuta ku nukkuu, syö ja huutaa.  Mutta se on sen elämää nytten <3 Olisi hauskaa päästä joskus vauvan pään sisälle ja tietää mitä sen päässä liikkuu ku se tuijottaa suurilla silmillään. Lainatakseni erään facebook-keskustelun antia. Vauvan elämä voikin olla aika rankkaa. Mieti, jos sinulla on sukka huonosti jalassa. Alat huutamaan apua äidiltäsi. Tämä räpeltää ja joudut odottamaan. Huudat lujempaa, jolloin äiti tulee paikalle ja kuvittelet käsimyksesi helpottavan. Lopetat itkun ja väläytät huojentuneen hymy. Äiti hymyilee takaisin, rapsutta poskea ja menee taas pois. Aloitat jälleen huutokonsertit. prkl äiti, apuun! Äiti nappaa sut syliin ja nostaa syliin kylmillä käsillä metrien korkeuteen ilmaan ja alkaa hytkymään. Suhisee korvaasi ärsyttävästi. Tiedostat vain rullalla olevan sukan. Äiti istuu alas ja kaivaa tissin esiin ja tunkee sen suuhusi. Ei, ei tätä! Olet kurkkua myöten täynnä. Äitikin toteaa sen ja seuraavaksi alkaa läpsimään selkäsi. Josko röyhy olisi jänyt pyörimään. Äiti luovuttaa jälleen pian ja alkaa hyräilemään pahasti epävireessä. Hudat vielä lujempaa. Sukka, äiti sukka!!!! Äiti ei ymmärrä. Tyydyt huonon sukan kohtaloon ja nukahdat, koska huutaminen väsytti.

<3 Maria 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *