Hae
Love Beyond Words

Kolmet treffit

Parin päivän aikana on saanu taas nauttia vähän muustakin ympäristöstä ku kodin rauhasta. Tiistaina otettiin vähän omaa laatuaikaa Kimmon kanssa ja käytiin syömässä Jumbon Fonda del Solissa.

Eilen puolestaan olin Espoossa mammatreffeillä ja meidän pikkunen näki kaksi muutakin vauvaa. Itsestäkin oli ihanaa nähdä mammakollegoita, vaikka meidän pikkunen päätti olla koko treffailuajan hereillä ja vei suurimmaksi osaksi kaiken huomion minulta muiden vauvojen nukkuessa suurimman osan ajasta. Tilanne itsessään oli hieman outo minulle, sillä en ole tottunut menemään vauvan kanssa paljon minnekään oikeastaan ja jännitystä lisäsi vielä se, että paikka oli täysin vieras ja en myöskään ollut tavannut äitejä ennen. Ensi kerralla on treffit sitten meidän kotona, jospa sillon osaisi olla hieman rennommin. 
Loppu illasta suuntasin vielä Idan ja Sonjan kanssa syömään italialaiseen. Ruoka oli pieni pettymys verrattuna aikaisempaan kertaan kun olen käynyt kyseisessä paikassa, mutta onneksi  seura mitä parhainta. On niin ihanaa välillä päästä irtautumaan vauva-arjestakin ja jutella ihan jostain muusta. Onneksi on mies, joka ei pelkää jäädä vauvan kanssa kahdestaan, niin pääsee välillä ihan yksinkin käymään jossain. Sitten taas jaksaa uudella voimalla olla pikkusenki kanssa ja yleensä se ikävä takasin yllättää jo aika pian. Illallisella uskaltauduin jopa juomaan lasin punaviiniä. Olihan siitäkin kerennyt vierähtää jo tovi. Nyt maku oli vaan miljoona kertaa vahvempi mitä viime kerralla. Onhan se vähän eri asia juoda nuita litkuja, jotka maistuu pelkälle mehulle. Kyllä täytyy myöntää, että alkaahan se pikkusen olla jo ikävä perinteistä tyttöjeniltaa 😉

<3 Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *