Hae
Love Beyond Words

Isänpäivä

Eilen vietettiin isänpäivää, johon itse päivänsankari heräsi pienessä horkassa, mutta se ei onneksi menoa haitannut 😉 Olimme edellisenä päivänä valmistaneet vauvan kanssa isänpäivälahjaksi hienon kuvan, jota koristaa jalan jäljet.

Pikkunen ihmeissään, mitä äiti oikeen sotkee. 

Lopputulos

Aamupalan jälkeen leivoin sämpylöitä, sillä aamupala jäi muuten hieman köyhäksi, sillä eilinen kauppareissu oli nähtäväksi jäänyt hieman vajaaksi. Tai sitten täällä vaan asuu nälkäisiä ihmisiä, ja ruoka ei säily päivää kauempaa kaapissa ;D

Sämpylät odottaa syöjäänsä

Iltapäivällä menimme Kimmon vanhemmille syömään ja juomaan isänpäiväkahvit.

Viikonloppu muuten meni aika lepposissa merkeissä ja saimme nauttia siskoni hurmaavasta seurasta koko viikonlopun. Pitkän yrittämisen jälkeen saimme myös otettua ensimmäisen yhteiskuvan tädistä ja vauvasta, jossa vauvalla ei ole kärsivää ilmettä naamallaan 😉 Noh harjoitus tekee mestarin myös vauvan pitelemisessä, ja pienellä harjoittelulla se käy jo varmasti ku luonnostaan 😉 

Täti ja vauva

Meidän perhe ja ensimmäinen isänpäivä <3

                                                                           <3 Maria 


2 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    mukavia kuvia !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *