Hae
Love Beyond Words

Perjantai meni jokseenkin näin

Päivä alkoi ihanalla yllätyksellä kun postilaatikosta kolahti levy suklaata ja uusi vauva-lehti. Onneksi kaverit tietää miten mua hemmotellaan 😉

Perjantai aamun piristys 🙂 

Vauvakin nukkui kiltisti vielä 11-12.30, joten oli aikaa selailla lehteä, juoda kahvia, nauttia suklaasta ja olla hiljaisuudessa (jossain kaukaisuudessa kuului kyllä kissan mauuntaa). Vauvan herättyä vaihettiin vaippaa, syötiin ja vaihettiin uudelleen vaippaa. Sitten puettiin päälle ja syötiin vielä pikkasen lisää, jonka jälkeen olikin tyytyväinen tyttä valmiina lähtemään ulkoilemaan. Käytiin ulkoilu reissun aikana kirjastossa ja kaupassa.

Mukaan kävely reissulta tarttui kevyttä iltalukemista ja vähän herkkujakin 😉 

Tämän jälkeen otettiin pikku torkkuja ja oleiltiin, kerkesin myös tekemään ruokaa jossain välissä.Sitten kello olikin jo kuusi ja kimmo palaili töistä ja sulkapallo pelistä. Ilta jatkui tästä lepposasti telkkaria katsellen.

Salkkarit <3 ja tyytyväinen vauva <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *