Hae
Love Beyond Words

Vaatekriisi!!!

Olen saanut nyt kehitettyä ison ongelman siitä mitä laitan ristiäisiin päälle 😀 En oo pitkään aikaan saanut laittautua oikeen hienoksi ja pukeutua parhaimpiin. Rakastan sitä kun saa oikein huolella laittaa tukan nätisti ja meikit naamaan ja pukea ihanan mekon päälle. Oon varmaan jo kesästä lähtien koittanut etsiä täydellistä mekkoa juhliin. Silloin mekkoja olikin enemmän kaupoissa, mutta ongelmana oli jättimasu, eikä voinut tietää miten hyvin mekko tulisi istumaan itse juhlapäivänä. Nyt kun olen taas omissa mitoissa, niin vaatekaupat ovat täynnä joulunpunaisia glitter mekkoja. Sain tällä viikolla vihdoin valittua mekon ja tilattua sen netistä. Nyt sitten vaan jännitetään ehtiikö se tulla ajoissa perille ja mahtuuko se edes päälle. Valinta ei ollut helppo, kun vaihtoehtoja oli miljoona. En halua ees tietää, kuinka vaikeeta minulla on löytää mekko häihin. Luultavasti kannattaisi alkaa etsimään jo nytten 😀 Ongelmanaha on se, että nään aina täydellisen mekon mielessä, mutta sellaista ei koskaan mistään löydä, enkä pysty tyytymään mihinkään vähemmän hienoon 😀

Tässä esimerkkejä minkälaisten vaikeiden valintojen kanssa olen joutunut taistelemaan. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *