Hae
Love Beyond Words

Yksi minuutti: tuhat sanaa

Tuntuu kuin tänä viikkona pikkuinen olisi kasvanut huimasti. Hän ei kiukuttele enää hereilläolo aikana tai huuda naama punasena korvan juuressa. Tai sitten äiti on vihdoin oppinu vähän paremmin lukemaan pienokaisen tarpeita, eikä enää tarvitse kiukutella niin paljon 😉 Vaikka sain nauttia jo ensimmäisistä hymyistä, kun hän oli reilun 2vk:n ikäinen, niin on kyllä ihanaa kun nyt päivisin hän juttelee ja hymyilee melkeen koko ajan. Iltaisin iskee taas kiukkuvaihe, mutta se ei enää tunnu niin pahalta, kun päivisin saa nauttia kiltistä vauvasta. On myös hellyyttävää, kun hän rauhottuu pelkästään sillä, että näkee minut ja kuulee äänen <3

Vauvalle yksi minuutti voi sisältää monta eri tunnetilaa. Ensiksi jutellaan niitä näitä ja naureskellaan ja hetken päästä voidaankin jo vähän kiukutella. Alhaalla hieno kuvakollaasi eilis illalta, mitä kaikkea yksi pieni hetki sisälsi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *