Hae
Love Beyond Words

7 tunnin yöunet!

Viikonloppuna koettiin jotain uskomatonta. Tyttö nukkui 7 tuntia putkeen ja vielä omassa sängyssä! Minä en kuitenkaan malttanut ihan heräämättä koko aikaa nukkua, vaan heräilin vähän väliä tarkistamaan hengittääkö se edes sielä vai mitä tapahtuu, kun ei mitään kuulu koko yönä. Mutta siellä se vaan nukkui sikeästi koko yön, eikä päästänyt äänähdystäkään (normaalistihan alkaa myös aamuyöstä kuulua kamala ähinä, joka viimeistään karkottaa unimahdollisuudet minulta). En tiedä auttoko kaurapussi, jonka laitoin vierelle yöksi. Koitin tällä huijata sitä, että joku lämmin olisikin sen vieressä koko yön ;D

Aamulla jatkettiin vielä unia pienen tankkauksen jälkeen. 

Samaan aikaan keittiössä opiskeltiin ahkerasti alijäämistä ja muusta yhtä kiinnostavasta. 

Muuten viikonloppu meni taas rauhallisesti. Lauantaina kävin jumbossa hieman shoppailemassa. Mukaan tarttui mm. joulukappa keittiöön (yritän tehdä kotia hieman enemmän jouluisaksi, nytten kun on murusen ensimmäinen joulukin :)). Viikonloppuna kyläiltiin mummolassa kilometrin päässä ja kavereiden luona. Vauva oli taas niin kiltisti ja nukkui, jutteli ja hymyili vaan <3

Äidin tekemät töppöset ja tumput päällä on kiva matkustaa 🙂


Saatiin oma lapsenvahti kauppareissujen ajaksi 😉  (c)Ilkka

Sitten kun päästiin takaisin kotiin näytettiin tältä 😀 

Silmät <3 

Kyläreissulla on hyvä ottaa pienet torkut välillä. 

Ensi viikolla onkin sitten kauan odotettu IKEA-reissu, kun ostellaan ristiäisiin kaikkea sälää ( ja luultavasti jotain muutakin turhaa, joka on sillon vaan pakko saada :D).

2 kommenttia

  1. Unknown kirjoitti:

    Eksyin sivuilles ja sulla näyttää olevan suunnilleen samanikäinen vauva kun mullakin! 7 tunnin yöunista haaveillen.. Kiva seurata ja vähän vertailla ikätoverin kehitystä joten jään seurailemaan, meilläkin on ristiäiset viikon kuluttua. Käy ihmeessä myös mun blogin puolella 🙂

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Hei! Kiva, kun eksyit sivuille 🙂 Noo viime yönä palattiin taas normaali rytmiin ja heräiltiin 3 tunnin välein 😀 Pitää ehdottomasti käydä vilkuilemassa myös sinun blogia 🙂 Kiva kyllä vertailla saman ikästen vauvojen kehitystä. On tullut nyt itekin luettua paljon eri vauvablogeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *