Hae
Love Beyond Words

Ensimmäinen joululahja: Uusi kamera!!!

Eilen Kimmo tuli kotiin uuden kameran kanssa. Olihan meillä ollut vähän puhetta siitä, että hankittaisiin kunnon kamera nytkun on perheenlisäystäkin 🙂 Mutta eilen se oli sitten vaan kävellyt kauppaan ja ostanut yhtäkkiä kameran 😀 Ja ei mitään halvinta mallia. Nyt kelpaa kuvata, kun on Sonyn a3000 järjestelmäkamera! Vaikka en hirveesti nuista teknisistä laitteista tiiäkään, mutta kun on  20,1 megapikseliä 18-55mm objektiivi niin ei voi tulla ku hienoja kuvia! Vaikka ois tällänen amatöörikuvaaja kyseessä 😉

Uusi kamera <3 

Tän viikon Kimmo on taas viikon kotona, joten päivät ei ainakaan käy tylsäksi, sillä touhua riittää ristiäisten kanssa ja muutenkin. Tänään päivä alkoi neidin lääkärin tarkastuksella ja omalla jälkitarkastuksella, josta voin kirjotella lisää huomenna. Tämän jälkeen päivä jatkui sillä, että  kävin Kaaressa ostelee hieman tarvikkeita ristiäisiä varten ja eksyimpä Minipoppooseenkin ja löysin muutaman ihanuuden jälleen neidille. Oon aika huono löytämään yleensä kirppiksiltä mitään, mutta Minipoppoossa vaatteet on aina siististi esillä ja kokojen mukaan. Sieltä ei voi lähteä vaan tyhjin käsin 🙂

Löytöjä Minipoppoosta 🙂 

Postilaatikosta kolahti myös neidin oma ensimmäinen joulukalenteri, jonka Ansku-kummi lähetti 🙂 

Päivällä sain myös järjesteltyä vauvan vaatteita ja kaivettua joitain pienempiä 62 koon vaatteita esille. Kamalaa kun joutuu heittämään jo pienempiä vaatteita pois.

 Loppupäivästä ollaan taas kyläilty 🙂 

Ps. Kauppakassin sisältä voi olla aika mielenkiintoinen, jos päästää miehen kauppaan 😉 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *