Hae
Love Beyond Words

Neuvolalääkäri + jälkitarkastus

Eilen oli meillä kummallakin lääkäriajat, sillä oli vauvan ensimmäinen neuvolalääkäri sekä minun jälkitarkastus. Kaikki oli hyvin ja vauva kasvaa hienosti. Myös itsellä oli kaikki hyvin, vaikka mitään sen kummempaa tarkastusta ei minulle tehty. Edellisella neuvolakerralla oli vaan katottu perus mittaukset. Minusta oli hieman kummallista kyllä ettei tarkastettu sen enempää, että paikat on ns. kunnossa synntyksen jäljiltä, sillä olin ymmärtänyt että se kuuluu jälkitarkastukseen. Onkohan muilla vastaavia kokemuksia? Ei siinä mitään, ei mulla mikään hinku oo päästä taas tutkittavaksi ja uskon kyllä että kaikki on iha paikallaan 😀

Tässä tulee taas murun uudet mitat ja suluissa vanhat.

Mitat 

1,5kk (1kk) 
Paino: 4685g (4380g)
Pituus: 55,5cm (53,5cm)
Pään. ymp.: 39cm (38,2cm)
”Kasvu norm., seuraa katseella (jotain outoa tekstiä), iho siisti, jäntevä, pään kannatus norm.”

Mukavaa viikon jatkoa toivottelee vielä tämän viikon nimettömänä pysyvä neit!i 🙂

Ps. Heart pumps diesel blogissa on käynnissä Lamaze-arvonta kaikille vauvan leluista kiinnostuneille 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *