Hae
Love Beyond Words

Ripset + Shoppailua

Eilen kävin ottaa elämäni ensimmäiset ripsienpidennykset. Kävin Nail Loungessa Tikkurilassa, joka tarjoaa kauneudenhoitopalveluita joka lähtöön. Olen pidennyksiin aika tyytyväinen, nyt ei tarvitse vähään aikaan laittaa ripsiväriäkään, vaan on nätit ripset heti aamusta. Meinasin vertailun vuoksi käydä huollattamassa ripset jonkun ajan päästä Tixissä, jonka ripsiteknikkoa on kehuttu maasta taivaisiin. Harmikseni en onnistunut saamaan nyt hänelle aikaa, sillä varaukset menivät jo joulukuun puolivälii asti.


Loppupäivä pyörittiin kaupoilla mm. Ikeassa. Mitään ihmeempiä heräteostoksia ei onneksi tehty. Osteltiin lähinnä joulujuttuja ja ristiäisiä varten tarvikkeita. Nyt mennään jo keskiviikossa, joten stressitaso ristiäisiä varten alkaa olla jo nousussa 😀 Mielessä pyörii vaan, että miten kerkeää kaikki varmasti tehdä ajoissa ja kaikki varmasti sujuu sunnuntaina hyvin. Meillä on valitettavasti vain 2h aikaa saada kaikki paikoilleen sunnuntaina itse juhlapaikalla, joten kaikki pitää sujua mutkattomasti.


Tänään leivottiin tämän joulun ensimmäiset piparit <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *