Hae
Love Beyond Words

Making of Lilian’s party

Aloin suunnittelemaan juhlia jo kesällä, jolloin etsin ideoita tarjoiluun ja koristeluun. Loppujen lopuksi en viittinyt koristeluiden suhteen laittaa mitään överiä amerikan malliin, sillä se olisi vienyt turhaa aikaa ja tietty rahaa. Juhlapaikan yleisvaikutelmasta tuli ehkä vähän pliisu. Tosin paikkana toimi seurakuntatalo, jolla on ehkä myös vaikutusta, ettei tunnelmaa saa yhtä hienoksi. Joulu on taas niin lähellä, niin päädyttiin laittamaan koristeiksi tuollasia havuja pöydille. Kattoon ripustettiin pompomeja. Kastepöydällä oli liljoja, joita myös löytyy kakusta. Myös kutsukortissa oli liljoja, joten tästä olisi myös jo tarkkaavaiset voineet veikata tulevaa nimeä ;)Tunnelmaa olisi tietysti saanut paljon rennommaksi, jos juhlat olisi järjestetty kotona, mutta tässä tapauksessa valitettavasti se olisi ollut aika hankalaa, sillä vieraita oli vajaa 30. Meidän pikku kolmiossa tunnelma olisi ollut ehkä liiankin kuuma sen jälkeen 😀

Juhlien järjestämisessa olikin yllättävän paljon hommaa ja jossain vaiheessa meinas multakin jo mennä hermot, vaikka oon yleensä niin rauhallinen 😀 Noh onneksi ei tarvii vähään aikaan olla tekemässä vastaavia juhlia 😀 Itse tehtiin pikkusiskon kanssa kakku, cupcakesit ja piparit. Muihin tarjoiluihin saatiin onneksi apuja 🙂 Itse kakun tekemiseen meni yhteensä noin 15 tuntia, mutta lopputulos oli aika hieno, vaikka itse sanonki 🙂

Kimmo kun on niin innokas kuvien poistaja, joten kävi niin, että kaikki kuvat valmisteluista hävisivät, joten tässä tulee kuvia vaan itse juhlapaikalta.

2 kommenttia

  1. klara kirjoitti:

    Hei apua mitkä paineet mulla just kasvo! Meillä vietetään ristiäisiä vasta 22 joulukuuta, että aikaa on vielä ressailla.. 😀

    En löytänyt täältä teijän tytön tarkkaa syntymäpäivää mutta eilen yöllä puoliunisena synnytyskertomuksestasi laskeskelin että 9.10? Meijän pökäle tuli siis 10.päivä lokakuuta, tosin 4viikkoa etuajassa 🙂 Mun piti alunperin myös synnyttää Jorvissa, mutta raskausmyrkytyksen vuoksi mut lähetettiin Kättärille, muuten oltais varmaan törmäiltykkin 🙂 Ja hei ollaanpas muuten samalta paikkakunnalt ja samanikäisiä, jännää!

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Vielä siis hyvin aikaa sulla panikoida ristiäisistä 😉

    Lilian synty 11.10. Mulla kävi siis ihan päinvastoin kun meni viikolle 42+1 asti 😀 Aika hassu yhteensattuma kyllä ku niin paljon samaa 😀 Asutko missäpäin Vantaata 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *