Hae
Love Beyond Words

Next

Jokainen pienen vauvan äiti on varmasti hurahtanut enemmän tai vähemmän vauvan vaatteisiin ja asusteisiin. Nettikaupoissa surffaillaan lähes päivittäin  ja kaupoissa suunnataan aina vauvan vaatteita ihastelemaan. Lilianille löytyisi vaikka mitä ihanaa joka kerta kun kaupoissa pyörii, mutta itelle on niin vaikeeta nykyään löytää yhtään mitään. Koitan kuitenkin hillitä itseni aina shoppailun suhteen ja enimmäkseen olen ostellutkin kirpputoreilta vauvan vaatteet jo raskausaikana.  Nyt joulun aikaan onneksi on hyvä syy tuhlailla vähän myös uusiin vaatteisiin 😉

Eilen tein tilauksen Nextin verkkokaupasta, joka on englantilainen vaatekauppa, jossa myydään myös kaikkenlaisia kivoja sisustusjuttuja. Hinnat verrattunu suomen hintoihin on H&M tasoa, mutta omasta mielestäni ainakin vaatteet on paljon söpömpiä mitä suomesta löytyy. Laatua en osaa vielä sanoa, sillä tämä on eka kerta kun tilaan kyseisestä kaupasta. Hyvä puoli on myös ilmaiset toimituskulut. Huonoja puolia on, että suomesta ei saa tilattua alennustuotteita ja melko moni vaate on jo loppuun myyty.

Hassua huomata että raskausaikana en pystynyt ostaa mitään pinkkejä prinsessaunelmia vauvalle, joten vaatekaapista löytyy tälle hetkellä aika paljon pelkkiä neutraaleja värejä. Nyt puolestaan olen innostunut ostamaan paljon enemmän tyttömäisiä juttuja (vaikka en kyllä siltikään halua pukea Liliania mihinkään kermakakkuun :D) . Ehkä raskausaikana jossain mielessä oli vielä, että jos tulokas olisikin ollut poika..

Tällä kertaa ostoskoriin tarttui vaan nämä 🙂 

Kauppaan jäi vielä ainakin nämä (tulevaa lottovoittoa odotellessa) 🙂

Hyviä vinkkejä otetaan vastaan, mistä saisi halvalla ja hyviä lastenvaatteita 🙂

4 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Se on kyl nii kivaa ostaa vauvalle vaatteita 🙂 ja parasta on, et sen voi pukee ihan oman mielen ja tyylin mukaa ja se on hyvin tyytyväinen 😀 jossai vaihees se ei sit ehkä enää tykkääkää äiskän valitsemista vaatteista 😉

 2. Tuija kirjoitti:

  Meille sanottiin ultrassa, että poika tulee. Ostin sitten kirppareilta melko poikamaisia vaatteita, mutta tulokas olikin tyttö. <3 Aluksi ajattelin, että samahan noin pieni on pukea pojaksi, mutta nyt kun siirryttiin seuraavaan vaatekokoon, ei mun enää teekkään mieli pukea tyttöä niin vaan haluan tyttömäisempää vaatetta. Ihana syy käydä vähän shoppailemassa. 😉

  http://syksynpoikanen.blogspot.fi

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  No niimpä 😀 Joskus tulee puettua tyttö vaan hienoksi ja ite lähtee vaan jossain kulahtaneissa vaatteissa 😀

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niin eihän tuollanen pieni vielä välitä mitä päälle laitetaan 🙂 Mutta kyllä sitä ite silti haluaa pukea tytön tyttömäisiin vatteisiin. Mutta sulla ainakin riittää shoppailtavaa, jos oot ostellu vaan poikien vaatteita 😉 Pitääkin käydä kurkkaa myös sun blogia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *