Hae
Love Beyond Words

Pikkujoulut

Perjantaina tämä mama pääsi siis vihdoin irrottautumaan arjesta ja nauttimaan ihanien tyttöjen seurasta <3

Tämän näkönen mamma lähti pikkujouluilemaan 🙂 

Oli kyllä ihanaa päästä juttelemaan ihan muista jutuista kuin vaipanvaihdosta tai vauvan iltaraivareista ;D Aika meni nopeasti, eikä kotiin tullut ikävä. Hieman pahalta tuntui vaan siinä vaiheessa, kun Kimmo laittoi viestiä, että Lilian huusi taas mahaansa. Mut onneksi tyttö oli sitten nukahtanut ja nukkui koko yön kiltisti heräten vaan kerran 🙂

Myöskään tarjoilut ei taaskaan jättäneet ketään kylmäksi. Nautittiin pipareista, sinihomejuustosta, silli/lohi pikku suolasista, joulutortuista ja glögi-juustokakusta. Ja taishan siinä muutama terästetty glögigin tulla nautittua. (Onneksi olo oli kuitenkin ihan siedettävä seuraavana päivänä;))  Sonja ja Teppo oli laittanut kodin ihanan jouluisaksi.

Loppuillasta eksyttiin Flamingoon Taikalamppuun ja Sir Einoon. Taikalamppuun ei varmaan heti ainakaan uudestaan tarvii mennä, oli se sen verran järkky paikka 😀

Mutta nyt on taas baarit nähty vähäksi aikaa ja tämä mama voi nauttia kodin rauhasta ja valmistella Lilianin ensimmäistä joulua. Kimmo hakikin jo eilen meille kuusen, jospa se joulun odotus tästä itselläkin pikkuhiljaa alkas 🙂

 Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! 🙂

Yksi kommentti

  1. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

    Niimpä näyttää olevan 😀 :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *