Hae
Love Beyond Words

Lilianin ristiäislahjat

Tämäkin postaus tulee näin viikon myöhässä. Lilian sai toki kaikkia ihania lahjoja 1.12. Lahjat olivat osaltaa käytännöllisiä, joihinkin voi säilyttää muistoja tuleville vuosille ja toiset taas olivat perinteisiä ristiäislahjoja. Lisäksi saimme toki hieman alkupääomaa Lilianin tilille 🙂

Perinteisiä ristiäislahjoja kehyksen ja korun muodossa, sekä vaatteita, albumi muistoja varten ja kulho tulevia ruokamaistelu hetkiä varten 🙂 
Leluja, kehys ja savimuotti johon voi painaa vaikka jalanjäljen, kehys jokaiselle ensimmäiselle kuukaudelle ja rahastosijoitus ( saa nähdä tuleeko tytöstä myös  yhtä kova business-nainen, niikuin äidistään ja kummitätistään ;D)

Pikkuveljen askartelema mobile ja soiva korurasia (kuva on lainattu laatukorun sivuilta, sillä koroboxi on tällä hetkellä kaiverretuksessa.)
Mun vaatekriisin kanssa kävi lopulta niin surkeesti, että postilakon takia ei täydellinen mekko kerennyt tulla. (Noh eipä se ois muutenkaan mahtunu 😀 ) Jouduin siis lähtee shoppailemaan vielä lauantaina ja tyydyin perus valkoiseen VILA:n paitaan ja hameeseen. Simppeliä ja tilanteeseen sopivaa 🙂 Kenkinä toimi jotkut vanhat Spirit Storen korkkarit. Päivänsankarin asuna puolestaan oli meidän suvun vanha kastemekko. Samassa mekossa on aikoinaan kastettu myös minun äiti, tätini sekä meidät kaikki sisarukset. Saa nähdä kenen päällä sama mekko tullaan seuraavaksi näkemään 😉 Meillä piti olla myös samantyyliset valkoiset hiuskoristeet päässä, mutta Lilianin koristi jäi kaikessa hässäkässä laukun pohjalle. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *