Hae
Love Beyond Words

2kk neuvolakuulumisia

Eilen oli Lilianin 2kk neuvola. Nykyään neuvolaan lähteminen onkin vähän erilaista kuin raskausaikana. Nyt saa melkeen aika mennä juosten, että kerkee perille, kun jotenkin kummasti aina Lilianille tulee nälkä kun pitäisi olla jo menossa 😉 Neuvolassa kaikki meni hyvin ja tyttö kasvaa hienosti. Päätä osataan tukea jo tosi hyvin ja oltiin jopa kyynärnojassa masultaan  ja myös seisomaan laitettaessa tuettiin jo hieman jaloilla. Vauvaa on helppo käsitellä, kun se osaa jo niin hienosti kannatella itseään 🙂 Noh viihtyhän tuo niin hyvin masussa, että voi senkin puolesta jo olla vähän enemmän eellä kehityksestään 😀 Eilen saatiin myös ensimmäinen rota, joka annettiin suun kautta. Lilian joi sen ihan innoissaan kokonaan. Eilen illalla sitten jänniteltiin tuleeko niitä masukipuja, mutta onneksi neiti oli niin tyytyväinen koko päivän. Ainut sivuvaikutus tais olla pienoinen väsymys. Mikä on vaan positiivinen sivuvaikutus mun mielestä 😀 Oireiden pitäisi ilmetä parin päivän sisällä, niin ei siis vielä huokaista helpotuksesta. Tässä vielä uudet mitat.

Mitat 2kk (6vk)

Paino: 4980g (4685g)
Pituus: 56,2cm (55,5cm)
Pään.ymp: 39,4cm (39cm)

”Tarkasti katselee, hymyilee. Pään kannatus hyvää, vatsallaan kyynärnojassa. Iho siisti. Kasvut hyvin etenee.”

”NÄÄÄIN iso tyttö mä oon jo!”
Perus löhöilyä blogeja lueskellen 🙂 

6 kommenttia

 1. mummo kirjoitti:

  virkeän näköinen tyttö noissa kuvissa 🙂

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hui, ihan eka haaste! Pitää tehdä se pikimmiten 🙂

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Onhan se virkeä päivisin 🙂 Paitsi nyt se kyllä nukku jo neljättä tuntia 🙂

 4. klara kirjoitti:

  miksi ne on jo niin isoja!!! ja hei jee me näytään läppärissä! 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niimpä näkyy olevan 😀 Mainostuloja ootellessa;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *