Hae
Love Beyond Words

Lahja miehelle?

Iänikuinen haaste, mitä ihmettä ostaa lahjaksi miehelle? Tuntuu, että naisille on maailman helpointa keksiä lahjoja, mutta miehille ei sitten mitään. Me naisethan jaetaan vaivihkaa toiveita lahjoista läpi vuoden: ” Oiij, miten ihana laukku” tai ”Voi, kun ois niin ihana päästä jonnekin ihanaan hemmotteluhoitoon”. Jos miehet muistaa kuunnella naisia, saattaa yllätys olla suuri jouluna, kun paketista paljastuukin kauan himoitsemanne tavara 😉
Miesten kohdalla asia ei ihan niin meekään, kun miesten suusta ei kuulu yleensä pienintäkään vihjettä lahjatoiveesta. Tai sitten me ei osata vaan kuunnella 😀  Aina kuitenkin mielessä pöyrii samat kuluneet lahjaideat: hassunhauskat bokserit, t-paidat jollain kivalla tekstillä, hajuvedet, nahkakäsineet jne. Ovathan nämäkin toki hyödyllisiä, jos mies suostuu niitä pitämään yllänsä 😀

Tämän vuoden suosituimpia lahjoja miehille tulee varmaan olemaan pleikka4 ja tabletti.Oma rakas mieheni ei juurikaan pleikkarilla pelaa ja myös vaatetyyli on tosi tarkkaa ja hän pukee yllensä vaan tietynlaisia vaatteita. Tänään myös Kimmo oli ostanut etukäteis joululahjaksi samsungin tabletin (voi olla, että se oli myös aika paljon joululahja hänelle itselleen, sillä ei maltuttu odottaa edes jouluun, että päästiin sillä pelailemaan ;D), joten myös tabletti sulkeutuu pois vaihtoehdoista. Olen ollut siis äärimmäisen haasteen edessä koittaessani keksi jotain lahjaa hänelle. Haluan, että lahja on oikeasti sellainen, josta hän tykkää ja tarvitsee. Aina parempi mitä omaperäsempi lahja on, niin ettei se hautaudu ihan heti sinne kaapin perälle 🙂 Nyt olen kuitenkin onneksi päässyt tästäkin stressinaiheesta ja keksinyt lahjat rakkaalleni. Nyt sitten vaan odotellaan jouluun ja toivotaan, että hän tykkää lahjoistani 🙂 Jokos kaikki muut on selviytyneet lahjarumbasta ? 🙂

ps. Ihanaa kun teitä lukijoita on jo yli 10. Kiva tietää, että näitä mun höpinöitä jaksetaan lueskella 🙂
pps. Babiator blogissa on menossa kiva arvonta. Palkintona on ihana Kastehelmi kynttilälyhty, joka on aina mukava joululahja 🙂

6 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  haha meiltä löytyy just noi iänikuiset hajuvesi ja sit mun perus lahja björn borgin bokserit kun en muuten raaski ostaa mut sitten aina lahjaks kun on vaan niin hyviä! 😀

 2. Silkkitassu kirjoitti:

  Ostin tylsästi mieheni toivoman pelin. 😀 vaihdettiin lahjat jo viime lauantaina, kun ei kotona olla joulua, joten mies olisi joutunut odottamaan tammikuuhun, että pääsisi pelaamaan kauan odottamaansa peliä. Nyt on sentään enimmän innon jo kuluttanut! 😀 Itse sain maalaustelineen yhdistettynä syntymäpäivä- ja joululahjana.

 3. samaa miettien kirjoitti:

  Niin, tuo on se ikuinen probleema 🙂 Miten olisi lahjakortti? Eihän siitä tosin kovin näyttävää pakettia saa, mutta ostotarpeen voi saaja päättää itse.

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Tärkeintä on, että mies tykkää 🙂 Eihän nuo peruslahjat koskaan huonojakaan oo 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Se onkin fiksua, että sanotaan toiselle mitä halutaan. Ei ainakaan tuu pettymyksiä 🙂 Musta on vaan jännittävää ootella mitä se mies keksii ostaa, niin en yleensä kerro mitä haluun 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Tuo on kans hyvä idea 🙂 Löysin mulletoi, comista vielä sellasen pulmapelin, johon voi piilottaa lahjakortin yms. Siinä vierähtääkin aattoilta kivasti, kun koittaa saada eka pakettia auki 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *