Hae
Love Beyond Words

Neulomukset

Innostuin loppuraskaudesta neulomaan ja ompelemaan kaikenlaista tulevalle pikku prinsessalle. Ompelin Lilianin pinnasängyn katosverhon ikean verhoista ja lisäsin yläreunaan  hieman pinkkiä nauhaa. Verhossa on myös pieniä pinkkejä perhosia, jotka ei valitettavasti näy niin hyvin kuvassa ja yksi iso lila perhonen. Lisäksi tein äitiyspakkauksesta ensipedin harmaasta tähtikankaasta ja ompelin myös samasta kankaasta peiton siihen. Valitettavasti neiti ei oikeen viihtynytkään siinä öitään, kun sieltä oli olemattomat näköyhteydet äitiin ja isiin. Neuloin myös kuvassa näkyvät tyynynpäälliset ja virkkasin naulakossa roikkuvan apinatuttiketjun.

Lisäksi neuloin töppöset, tumput ja pipon.  Tällä hetkellä työn alla on myös jotain pientä neitille 🙂 Ois ihana, jos osais ommella kaikkia kivoja vaatteitakin Lilianille, niin ei ihan joka vauvalla ois samanlaista päällänsä. Onkos muut innostuneet kans tekemään jotain neulomuksia pienokaisilleen? 🙂

4 kommenttia

 1. Klara kirjoitti:

  Aivan ihania!!! Mä valmistin just elämäni ekan neuletakin pikkkuselle!

 2. Unknown kirjoitti:

  Voi vitsi, tosi ihania!! Kunpa sitä osais itsekkii ;D

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Nonii siitä se lähtee ;D Tollaselle pikkuselle on vielä kiva tehdä kaikkee, ku ei mee nii hirveesti aikaa, ku ne on niii pieniä <3

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Nuo nyt oli helppoja vielä 🙂 Menis varmaan hermot, jos alkas jotain monimutkasia pitsipalmikko juttuja väsäämään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *