Hae
Love Beyond Words

Joulun tunnelmaa

Ajattelin laittaa tänne hieman kuvia miten olen koristellut kotia joulua varten. En myöskään jouluna tykkää, että koti on täynnä koristeita ym. joulukrääsää. Mutta silti on kiva laitella jotain pientä, että saa kotiin jouluista tunnelmaa.Varmasti tulevaisuudessa kotia tulee myös koristamaan meidän Lilianin kanssa yhdessä askarrellut jouluiset koristeet 🙂 Muistan, kun lapsuuden kodissani ikkunat olivat täynnä tonttuja ja tähtiä, ja taitaa niitä vielä muutama olla siellä vieläkin 😉

Keittiöön ostin jouluisen kapan ja kynttelikön. Myös pöydän tabletit vaihdoin jouluisen punaiseksi. Olohuoneessa meillä on valkoinen joulukuusi ja ikkunassa loistaa hopeinen tähti. Ikkunalaudalta löytyy myös punaisia kynttilälyhtyjä.

Olohuoneestamme löytyy myös vitriini, jonka alatasolle tein tuollaisen jouluisen asetelman. Vitriinissä ovat myös joulukortit, joita olemme saaneet. 🙂  Olohuoneen tasoilta löytyvät myös nuo loput koristeet.

Parveketta valaisee valkoinen puinen lyhty.

Joko teillä alkaa koti olla valmis jouluun ? 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *