Hae
Love Beyond Words

”The Hymykuva!”

Vihdoin sain ikuistettua meidän neidistä oikeen leveen hymykuvan! Hän hymyilee paljon, mutta aina kun kamera otetaan esille, niin hymy kyllä katoaa nopeasti.  Mutta tässä se tulee, ihka ensimmäinen hymykuva! 😀

Eilen oli ihanat Ida, Niina ja Iira käymässä ja kattoo Liliania. Ihanaa, että vielä kaverit jaksaa raahautua tänne asti kattomaan kotimammaa 😉 Oli myös kiva kuulla kuulumisia entisestä työpaikastani, vaikka meistä enää yksi on siellä töissä.  On niin piristävää saada aina tietoja ulkomaailmasta tänne vaippojen ja puklurättien keskelle 😉 
Tänään viimeistelin viimeisen raportin koululle ja tästä alkaa myös kuukauden loma kouluhommista ! IHANAA! Vaikka välillä on kiva irtautua vauva-arjesta ja syventyä koulujuttuihin, niin kyllä nyt on kiva pitää vähän taukoo niistäkin. Olen nimittäin aika kunnianhimoinen niitten suhteen, sillä tällä hetkellä on menossa jo suuntautumisopinnot ja tavoitteena on vähintään 4 saada numeroksi jokaisesta aineesta, joten stressaan myös kouluhommista aika paljon. 
Postilaatikosta on tippunut viikon aikana kiva määrä joulukortteja, joten ajattelin myös esitellä minkälaiset meidän korteista sitten lopulta tuli. Olin aika pettynyt ensimmäiseen korttiin, joka on vasemmanpuoleinen. Kuvasta ei tullut yhtään samannäköinen mitä valokuvaohjelma näytti. Vaan värit on kauheen kirkkaat ja Lilianin naamakin on täynnä punaista. Tilasin sitten myös toisenlaisia kortteja, koska kortit eivät riittäneet ihan kaikille keille lopulta halusin ne lähettää. Vasemmanpuoleinen onnistui jo paremmin, vaikka takapuolelle oli eksynyt pieni virhe.
Tulipas aika sillisalaattipostaus, joka on hyvä päättää tähän kuvaan. 
Ei meillä ainakaan tylsää oo täällä  päivisin ;D

Mukavaa viikonloppua kaikille! Se onkin jo viimeinen ennen joulua!

4 kommenttia

 1. mummo kirjoitti:

  Hymyt ovat kyllä valloittavia !

 2. Lila - Pörrösukan Elämää kirjoitti:

  Iiiihaanaa hymyy 🙂

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Varsinkin livenä 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ja hymyyn vielä yhdistettynä pieni nauru. Niin ihastuttavaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *