Hae
Love Beyond Words

Jouluksi maaseudun rauhaan

Tästä tulee pikainen ensimmäinen postaus uudella tabletilla. Tällä hetkellä ollaan viettämässä Lilianin ensimmäistä  joulua minun kotiseuduilla Keiteleellä. Reissu onkin Lilianin ensimmäinen pitempi reissu. Kaikki syötöt  ja vaipanvaihdot  sujuivat onneksi hienosti matkan varrella ja nytkin neiti nukkuu tyytyväisenä vaunuissa. Valitettavasti en saanut siirrettyä tabletista kuvia blogiin, mutta kirjoittelen sitten kotona enemmän joulusta kuvien kera 🙂 Ihanaa joulua kaikille ja nauttikaa herkuista ja joulun rauhasta <3

2 kommenttia

  1. Lindiz ~ Tutipuu kirjoitti:

    Heippa =)))) Kivanoloinen blogi, joten jään seuraamaan teitä =))))) Tervetuloa meitä seurailemaan tutipuu2012.blogspot.fi

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Hei! Kivaa, että löysit blogin ja tervetuloa seurailemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *