Hae
Love Beyond Words

Lilianin ensimmäinen joulu

Tänään kotiuduttiin pitkältä joulureissulta Keiteleeltä. Reissu meni kokonaisuudessaan hyvin pieniä iltakiukkuja lukuunottamatta. Myös ajomatkat sujuivat hyvin, sillä Lilian nukkui suurimmaksi osaksi koko matkan. Hereilläollessa meinasi toki hieman alkaa kiukuttaa samassa asennossa istuskelu. Oli kivaa päästä käymään maalla, vaikka rentoutumaa tosiaankaan reissulla ei päässyt, kun on tuollanen mini-ihminen mukana, joka vie kaiken huomion. Mutta sellastahan se on 🙂 Lilian sai nauttia muidenkin sylittelyistä hieman, vaikka suurimmaksi osaksi he tyytyivät katselemaan vaan kauempaa. Ehkä sitten seuraavalla kerralla uskalletaan jo vähän enemmänkin sylitellä pientä 😉 Lilian sai paaaljon paketteja, ja niitä on saatu availla kolmessa eri osassakin 🙂 Lahjoista voinkin tehdä ihan erillisen postauksen viikonlopun aikana. Kuviakin räpsittiin mukavasti, ehkä muiden ärsytykseksi liiankin paljon 😀 Tässä tulee pieni kollaasi meidän joulusta 🙂

Välillä pikku tonttujenkin täytyy ottaa söpöysunia

Milokin pääsi hieman tuulettumaan Vantaan pölyistä

Paketteja tuli vaikka kuinka paljon

Meidän perheen onnistunut joulukuva

2 kommenttia

  1. Sonja - Toinen mahdollisuus kirjoitti:

    Voi ei ihana toi viimenen kuva 😀 <3

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Hahah 😀 Mäkin aina repeilen kun katon tuota kuvaa. Ite koitan kauheena poseerata ja toinen huutaa kurkku suorana 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *