Hae
Love Beyond Words

Friday Shopping!

Mikä onkaan tehokkaampaa hyötyliikuntaa ja alottaa kinkun suluttalut kuin lähtee shoppailemaan alennusmyynteihin. Samalla saa myös harjoiteltua kärsivällisyyttä ja parkkeeraustaitoja kun muutama muukin on saanut saman idean 😉 Onneksi kuitenkin Jumbon reissusta selvittiin hengissä ja myös auto säilyi kolhuitta ja myös vaatevarasto täyttyi muutamalla löydöllä. Nykyään aina askel vie joka kaupassa lastenvaate osastolla ja sieltä myös joka kerta olisi kaikkea ihanaa ostettavaa. Niinkuin myös tälläkin kertaa oli pakolliset Newbie hamstraukset tehtävä sekä lisäksi muutama muukin vaate eksyi kassiin mukaan ja ilokseni huomasin myös, että H&M tilaamani vaatteet olivat myös tulleet (siellä oli ennen joulua erittäin hyvät alennukset, joten pakkohan ne oli käyttää hyväksi ;)). Kaikki ostokset sattuvat olemaan 68 kokoa, joten vielä hetken joutuu odottelemaan, että niitä voi Lilianin päällä ihastella.
Jotain löysin myös itsellenikin tällä kertaa. Vähän paitoja, hame ja leggarit. Meinasin ostaa Seppälästä tuollaset valkoset neulos legginsit myös itselleni, mutta ostin kuitenkin ihan mustat, joita tulee varmaan enemmän pidettyä.

Newbie <3 

Bogin leggarit ja Seppälän sukkahousut

Löytöjä H&M:stä

 Onkos kukaan muu tehnyt jo löytöjä alennusmyynneistä?

2 kommenttia

  1. Klara kirjoitti:

    Mä oon oikee alehaukka, aika harvoin tulee ostettua mitään normaalihintaista, ainakaan vauvalle. Meillä on noi Newbien ekan kuvan molemmat housut, pussihousut tosin ton bodyn värisenä! Ne on superkivat! Toi KappAhl sais tehä tohon mallistoon vähän karseempia vaatteita kun aina lähtee jotain mukaan! 😀

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Joo oon iha samaa mieltä 😀 Ennen vauvan syntymää ostin paljon vaatteita kirppiksiltä, mutta nyt oon sortunut ostaa paljon myös kaupoista. Ne on vaan huutaa ostamaan sieltä kaupan hyllyiltä, ettei niitten ohi voi vaan kävellä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *