Hae
Love Beyond Words

Baby Björn, Baby Björn…

Lilian sai lahjaksi tänä jouluna Baby Björn Balance -sitterin mummolta. Ei kyllä maltettu ihan jouluun asti odottaa paketin avaamisen kanssa, joten se on ollut käytössä jo jonkun aikaa. Sitteri onkin osoittautunut erittäin käytännölliseksi ja hyväksi ostokseksi. Sen jälkeen, kun sitteri tuli taloon ei Lilian  enää viihdykään ollenkaan Star light keinussaan. Se taitaa olla jo vähän liian vauvajuttu sille, kun ei voi puuhailla siinä mitään. Tuntuu, että Lilian olisi kasvanut taas hujauksessa hirveesti, kun lelutkin alkavat jo kiinnostamaan. Varsinkin sellaset joista se saa itse jotain ääntä aikaan. Baby Björn sitterin mukana tuli myös puulelu, jota se voi itse pyöritellä. Ihanaa katsoa kuinka se aina keskittyy siihen ja on ihan innoissaan kun kädet tottelee sitä <3

Sitterin saa  säädettyä kolmeen eri asentoon ja kasattua pieneen tilaan, joten sen voi kätevästi ottaa mukaan aina kyläreissuille. Myös muotoilultaan se on tyylikkään näköinen ja punainen väri antaa vähän piristystä myös meidän olkkariin. Plussaa  on myös, että neidin voi laittaa siihen ja voidaan syödäkin yhtäaikaa, kun hän pääsee seurailemaan vierestä. Ja jos meinataan yhtään hermostua niin voidaan jaloilla vähän heiluttaa sitä, niin kummasti jo rauhoitutaan. Vieläkun tyttö vähän kasvaa, niin se oppii itsekin heiluttelemaan sitä omaan tahtiin 🙂  Kaikin puolin ollaan tähän mennessä oltu erittäin tyytyväisiä sitterin toimivuuteen 🙂

Ihan parasta on saada kukat pyörimään! 

Välillä pitää kuitenkin vähän nukkuakin

 Loppuun vielä lisään ensimmäisen videon Lilianista, kun neiti innoissaan leikkii uudella lelullaan niin että sukatkin melkeen lentää jalasta  🙂 Hah huippu tv:n melukin näyttää olevan taustalla 😀

6 kommenttia

 1. Sonja - Toinen mahdollisuus kirjoitti:

  Ton sitterin oisin halunnut kun Niilo oli vielä ihan vauva. Ois ollut niin kätsy kun saa tosi pystyyn 🙂

 2. Unknown kirjoitti:

  Oih, miekii kyllä seuraavalle vauvalle ostan sitterin. Vaikuttaa niin kivalta ja kätevältä! Nella-parka joutunut aina lattialla vaan leikkimään ;D

 3. Klara kirjoitti:

  Siis aivan sairaan hieno ja tosi kätevä kun tossa on toi lelukaari! Meillä on ihan perus Emman-sitteri joka saatiin N.n serkuilta, pitää ehkä satsata johonkin uuteen 😀

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Seuraavalla vaaville sitten 😉

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Noh yhtä mielenkiintoselta se maailma vaikuttaa varmasti lattialta ku sitteristäki 😉

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ajaahan ne Emmankin sitterit varmarmasti saman asian, jos vaan vauva tykkää olla sitterissä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *