Hae
Love Beyond Words

Joulupukin lahjasäkin sisältö…

Tänä vuonna oltiin oltu näköjään erityisen kilttejä, sillä meidän perhe sai hirmukasan lahjoja. Erityisesti Lilian näytti olleen ihan super kiltti! Vaikka pakettien päälle ei hän vielä oikeen ymmärtänyt, oli lahjoja silti kiva katsella ja kosketella 🙂 Lilian sai lahjaksi mm. kasan leluja, vaatteita, ihanan sydän riipuksen ja säästöpossun. Kaikkia en viitsinyt alkaa kuvailemaan, sillä ne on levitelty pitkin asuntoa jo omiin paikkoihinsa 🙂 Myös äidin lahjakuvassa oleva Villeroy & Bochin kahviastia-setti on Lilianille, vaikka ehkä vielä tässä vaiheessa äidille on sillä enemmän käyttöä 😉 Lahjat olivat hyödyllisiä suurimmaksi osin. Erityisesti Lilianin oli kiinnostunut leluista, josta lähtee jokin ääni ja myös isin ostama pingviini peili on mielenkiintoinen.

Myös minä sain paljon kivoja lahjoja. Kimmo oli ostanut minulle tabletin ( joka ei kyllä edes kerennyt pakettiinkaan asti ;)) ja Ratian kylpytakin. Luvassa on kuulemma vielä ensi kuussa joku ihana hemmottelulahjakin. Kyllä mua taas hemmotellaan <3 Muista paketeista paljastui myös mm. lahjakortteja, toivomani kengät, Villeroy & Bochin astioita, Iittalan astioita, vaatteita, lakanat, herkkukori, hieman viiniä ja
suklaata. Tuo superlahjakortti oli muuten uusi tuttavuus ja tosi kätevä sellainen, sillä sen voi käyttää melkeen missä tahansa liikkeessä. 
Loppuun vielä aattoillan tunnelmia. Omalta äidiltäni saamani lahjat saattavat joskus olla aika huvittaviakin 😀 Noh pipo on ainakin tyylikäs seuraavaan Suomi-Ruotsi peliin tai lenkkeilessä vähintäänkin autoilijat huomaa. Vaarana voi kyllä olla että saa vähintään varoituksen liikenteen vaarantamisesta ;D

 Toivottavasti kaikki on jo toipuneet joulusta ja huomenna ollaan takaisin reippaasti arjessa kiinni 🙂

4 kommenttia

 1. Sonja - Toinen mahdollisuus kirjoitti:

  Noi Newbien pöllökuosiset vaatteet on niin söpöjä. Harmi ettei saa enää isossa koossa 🙁

  Mikä ihme tuo härpäke on jossa pikkuneiti on? O.o Kerran aikasemmin jossain blogissa nähnyt, muuten en ole koskaan kuullutkaan. :O

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Tylsää kyllä, että isommissa koissa ei oo enää nii paljon Newbie vaatteita. Oikeen kauhulla ootan sitä hetkee, ku en saa enää laitettua rahaa niihin 😀
  Se on mun joululahja Lilianille. Tuollanen lamazen pyörivä leikkimatto. Siinä voi treenata nyt pään kannatusta ja myöhemmin kun jalat ja kädet yltää paremmin maahan niin voi itse pyöriä siinä ja ihmetellä eri puolilla olevia juttuja 🙂

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Onkos ollut pipo kovassa käytössä? ;D
  Terv. Laura

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo jokapäiväisessä käytössä on ollu 😀 Ihmettelen vaan miksi saan aina niin outoja katseita, osotteluja ja hihitystä :/ Ootkos sä käyttäny ahkerasti? ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *