Hae
Love Beyond Words

Serkun 2v synttärijuhlat!

Eilen oli Lilianin serkun 2-vuotis synttärijuhlat. Joonalla onkin vuosittain erittäin lahjantäyteinen loppuvuosi 😉 Kimmo tiedettävästi tykkää niin paljon lahjojen hankkimisesta, joten taas hän pääsi mielipuuhaansa; pyörimään kaupoille!  Kimmon helpotukseksi nyt lähiaikoina ei ole enää tulossa sellasia juhlia joihin lahja pitäisi ostaa 😀 Nää joulut on aina vähän traumatisoivaa aikaa. Tällä kertaa kuitenkin vielä  lahjaksi valikoitui ”lentokone-simulaattori”, jossa siis lentokone lentää maisemien yllä eteen-taakse-ja sivuttaissuunnassa. Toivottavasti ihan kiva lahja 2-vuotiaalle 🙂

Laitoin Lilianille päälle saman mekon, joka oli myös ristiäisissä ennen itse tilaisuutta. Enää varmaan ei tule juhlia, jossa sitä kerkeisi käyttää, kun tyttö kasvaa niin hirveetä vauhtia. Itselläni ei ollu päällä mitään erikoista. Joku vanha perus neule ja alelöytö Stockmannilta: tuollanen kiva hame ja villasukkahousut.

Juhlat olivat mukavat ja sukulaisia oli paljon paikalla.Mummi oli myös leiponut oikein hienon ( ja maistuvan) kakun synttärisankarille! 🙂 Tässähän alkaa jo tekee mieli alkaa suunnittelemaan Lilianin 1-vuotis juhlakakkua 😀 Kimmo on kyllä kovasti uhkaillut leipovansa sen ihan itse 😀 Se voisikin olla ihan järkevää mun stressitason tietäen 😀 Muutta onneksi siihen on vielä pitkä aika ja mun pikkunen on vielä vauva monta kuukautta <3

Maman juhlavaatteet ja niin vakavan näköinen ilme

 Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *