Hae
Love Beyond Words

Vuosi 2013

Vuosi 2013 on ollut tähän astisen elämäni hienoin. Vaikka vuosi 2013 eroaa täysin aikaisemmista, en ole koskaan ollut näin onnellinen. Tänään on vuoden viimeinen päivä, joten on hyvä aika muistella kaikkia tapahtumia vuoden varrella.

Tammikuu 2013

Vuoden alkuun mahtui Uuden vuoden juhlat rakkaiden ystävien seurassa, sekä Kuopion reissu Kimmon kanssa. Matkalla olimme yötä myös mökillä, sekä olin varannut yllätykseksi huoneen hotelli Tallukasta. Alkuvuodesta vietettiin myös Sonjan synttäreitä ja muistelen, että Sonja olisi silloin jo sanonut, että näytän ihan siltä että oisin raskaana.  Ehkä Sonja omaa jotain ennustajan taitoja (tai sitten olin vaan lihonut :D), mutta tottahan se oli, vaikka itse  sain tiedon asiasta 25.1, jolloin raskaustestiin piirtyi kaksi viivaa. 
Viime uuden vuoden aikaan oli pikkasen enemmän lunta 🙂 

Näkymät Puijon tornista

Varmaan viimeiseksi jäänyt kuva ”Party Mariasta ;D ”
Tästä alkoi pitkä odotus 🙂 

Talvi/Kevät 2013

18.2 kävimme jo malttamattomina varhaisraskauden ultrassa varmistamassa, että mahassa varmasti asui joku. Helmikuussa kävimme myös talvilomalla kylpylässä Ikaalisessa. Maaliskuussa 19.3 meillä oli itse np-ultra, jossa kaikki oli hyvin 🙂 Yksi elämäni kohokohdista oli 4.4, jolloin Kimmo polvistui eteeni ja pujotti sormuksen vasempaan nimettömääni. Huhtikuussa vietimme myös syntymäpäiviäni. Ikää tuli  jo hurjat 24 mittariiin. Ihana mieheni oli varannut huoneen Klaus K:sta sekä pöydän Social Boulevardista. Kimmo oli myös leiponut elämänsä ensimmäisen kakun, joka onnistui hienosti! 🙂 
6.5  muutimme ensimmäiseen yhteiseen kotiimme Vantaalle. Toukokuussa 10. päivä oli myös toinen varsinainen ultra, jossa saimme tyttölupauksen. Halusimme kuitenkin vielä varmistaa asian, joten kävimme 4D-ultrassa Femedassa, jonka jälkeen uskalsimme jo maalata vauvanhuoneen seinät pinkiksi 😉 Yhteensä ultrakäyntejä tuli jopa 7 koko raskauden aikana, johtuen myös raskausajandiabeteksestä ja pitkittyneestä odottamisesta,  mutta ihanaahan se on nähdä omaa pientä <3 
Alkuraskauden ultra 

4.4.2013 <3 

Vauvamasu alkaa jo pikkuhiljaa näkyä huhtikuun lopulla 🙂 
4D-ultra 

Kesä 2013

Olin koko kesän töissä Vantaan Kaupungilla toimistosihteerinä, josta jäin sitten äippälomalle elokuun aikana. Kesällä oltiin myös kahdissakin eri häissä. Kimmon veljen ja minun serkun. Heinäkuussa vietettiin meidän yhteisen kodin tupareita. Toki kesällä oli myös aikaa mökkeillä ja nauttia auringosta, vaikka minun töiden takia ei päästykään minnekään pidemmälle lähtemään.

Kesän lopulla kävimme raskausajan kuvauksessa. Raskausmaha ei valitettavasti ollut vielä kasvanut järkyttäviin mittoihin tuossa vaiheessa ;D  Elokuun alussa vietettiin myös  Kimmon 30-vuotisjuhlia, jotka olimme järjestäneet yllätykseksi hänelle ja kaksoisveljelleen. Lahjaksi olin myös tehnyt isyyspakkauksen, sekä olin varannut huoneen Långvikista. 

Ilkan ja Jaden häät kesäkuussa 
Antin ja Katjan häät heinäkuussa 

Tupari tarjoiluja 🙂 

Suomen kesä <3 

(C) Susanna Hynynen

Hieman jo väsähtänyt kolmekymppinen 😉 

Isyyspakkaus 2013

Syksy 2013

Syyskuussa   ihanat ystävät olivat järjestäneet mulle Baby Showerit! Vaippakakku oli niin  hieno, että sitä ei oo vieläkään raaskinu avata 😉 Viikkoo ennen laskettua-aikaa pukeuduin vielä mekkoon ja lähdin juhlimaan Idan tupareita. Muuten syksy oli täynnä pelkkä odottamista ja opiskelua, kunnes viimein 11.10 meidän ihana prinsessa vihdoin syntyi <3 
Baby Shower <3
Odotusta, odotusta, odotusta.
Masun kuvailua viikkoa ennen due date ja Idan tuparit! 
Odotusta…. 
Vihdoin hän on täällä! 

 Loppuvuosi 2013

Joulukuun ensimmäinen vietettiin pienokaisemme ristiäisiä ja hän sai nimekseen Lilian Sofia. Joulukuussa lähdin myös viettämään iltaa kavereiden kanssa ensimmäistä kertaa Lilianin syntymän jälkeen. Ilta olikin ihana irtautuminen arjesta 🙂 Tämä joulu oli meidän ensimmäinen perheenä. Sen me vietimme minun vanhempieni luona Keiteleellä. Vuosi on ollut täynnä juhlaa, odotusta, onnea, stressiä,  yhdessäoloa ja rakkautta. Vuosi on ollut tapahtumarikas ja täynnä tunteita. Äitinä olo on ollut elämäni suurin lahja ja odotan innolla seuraavaa vuotta, kun saan nähdä Lilianin kasvavan. Ensi vuodesta tulee varmasti hieman rauhallisempi, vaikka  toki edessä on pienen prinsessamme 1-vuotis synttärit ja ehkä jotain muutakin juhlaa 😉

Meidän yhteinen  joulu <3 (Lilian ei ollut siitä niin innoissaan 😀 ) 

Ihanaa uutta vuotta 2014 kaikille! <3 

4 kommenttia

 1. Kuu kirjoitti:

  Ompa kaunis nimi teijän pronsessalla <3

 2. Nella kirjoitti:

  Samaa olin kirjoittamassa kun edellinenkin, joten kaunis nimi tytöllä:) Vaikka tuo teidän 7 ultraa kuulostaa paljolta, meillä niitä oli 17, jokatoinen viikko, ja joskus viikonkin välein. 😀 ja voi että ku tuli tippa silmää ku luin ton että ''polvistu eteen ja pujotti sormuksen'' :') (ehkä pieni hormooni myräkkä päällä vielä:D)

  Liityin lukijaks! 🙂 Jos kiinnostaa niin käy kurkkaa munkin blogin puolelle! 😉
  http://mybabyboyz.blogspot.fi/

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahha äideille sallitaan pienet hormoonihuurut aina 😀 Mutta onhan se jotain niin ihanaa, kun toinen tahtoo viettää koko loppuelämän kanssani <3
  Huh, 17 ultraa on jo paljon, kun miettii et normaalisti käydään vaan 2 kertaa. Loppuaika tuntiiki niin ikuisuudelta varmaan, kun ei nää ees puolenvälin jälkeen omaa pientä ennen syntymää. Onneksi on ne pienet ihanat potkut mahassa 🙂
  Ja kivaa saada uusi lukija! 🙂 Kävin vastavierailulla sunkin blogissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *