Hae
Love Beyond Words

Uusi Vuosi 2014

Meidän Uuden Vuoden aatto sujui rauhallisissa merkeissä Ilkan ja Jaden luona nautiskellen ihania uuden vuoden  herkkuja. Tänä vuonna uutta vuotta otettiin vastaan ensimmäistä kertaa perheenä. 🙂   Kun vuosi vaihtui oltiin jo kotona nukuttamassa Liliania ja tasan 00.00 hän nukahtikin sopivasti  ja heti perään melkeen myös me 😀

Erityisiä Uuden Vuoden lupauksia minulla ei ole tapana tehdä, sillä ei niitä kumminkaan muista enää parin viikon jälkeen 🙂 Tänä vuonna haluan olla Lilianille hyvä äiti, saada opiskelut päätökseen ja saada raahattua itseni heti ens viikolla salille! 😀

Olen jäänyt koukkuun myös blogin kirjoittamiseen ja tulen jatkamaan sitä myös tänä vuonna. Ihanaa on myös nähdä, että moni muukin jaksaa lukea tekstejäni, se innostaa kirjoittamiseen vielä enemmän! <3  Ideoita kirjoituksien aiheista on vaikka millä mitalla. Haluan myös kysyä teiltä, onko teillä jotain toivomuksia, ideoita tai kommentteja kirjoitusten suhteen? Kaikenlaiset kommentit piristää aina päivää!

Loppuun kuvia tältä päivältä, kun joku on tässä lähiaikoina ilmeisesti löytänyt kädet 😉

”Mikäs tämä oikeen on?”

”Hmm. ihan kivan näkönen oikeestaan,,,”

”Taidanpa maistaa sitä vähän ;P”

2 kommenttia

  1. Unknown kirjoitti:

    Voi mikä ihanuus tämä neiti! Liityin lukijaksi <3

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    On kyllä vienyt mamankin sydämen täysin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *