Hae
Love Beyond Words

Ihanat, suloiset, söpöt, pienet ja niin mielenkiintoiset KÄDET!

Niinkuin eilen jo mainitsin, niin näyttää siltä että meidän neitokainen alkaa olla löytänyt kädet. Hän katselee käsiään ja levittelee sormiaan ihmeissään naaman edessä ja on niin suloinen keskittynyt ilme naamallaan koko ajan. Ensimmäiseksi kaikkein kivointa oli ottaa molemmilla käsillä kiinni isin tai äidin sormista kiinni ja koittaa työntää niitä omaan suuhun. Nyt osataan jo tarttua leluihinkin kiinni ja pikkusen hakemisen jälkeen saattaa sekin päätyä jo suuhun maisteltavaksi. Myös pienestä puisesta Brion helistimestä osataan pitää jo aika pitkiä aikoja kiinni välillä helistellen sitä. Hallinta ei kuitenkaan ole vielä ihan täydellistä, joten välillä helistin meinaa osua omaan päähän. Eilen harjoiteltiin Lilianin kanssa tarttumista juurit tuohon punaiseen helistimeen, ja oli hassua huomata, että hän aina irroitti otteensa, jos minä laitoin sen hänelle käteen. Sitten kun vihdoin hän sai hyvän otteen siitä, niin helistimestä pidettiin lujasti kiinni 🙂  Vaikka luultavasti tuo kaikki oli kuitenkin vielä sattumaa 🙂

Äidinkin sormet on melkeen yhtä kiinnostavat kuin omat
Näin hienosti osaan myös pitää purulelua kädessä! 

Leluja on kiva ottaa kiinni leikkimatolla

Onnistuinpas sieppaamaan apinan, mutta nyt sormet on taas kivempi laittaa suuhun 😀 

2 kommenttia

  1. Camilla /// kotiaidin-paivakirja.blogspot.fi kirjoitti:

    On se vaan niin ihanaa seurata lapsen kehitystä:) suloinen tyttö teillä:)

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Niin se on kyllä parasta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *