Hae
Love Beyond Words

Isin vapaapäivä!

Tänään isi viettää ansaitusti vuorostaan vapaapäivää ja lähtee humputtelemaan. Me ollaan siis tyttöjen kesken tää ilta ( ja varmaan huominen aamupäiväkin ;)).  Illat kahdestaan Lilianin kanssa ei ole mikään uusi juttu, sillä onhan isi jo käynyt pari kertaa vähän tuulettumassa ja päivystysvuorojen aikaan   se joutuu välillä olemaan illalla ja yölläkin töissä. Joskus, jos vauvan kanssa  vietetään 24/7 kiinni toisissamme, niin saattaa päivän päätteeksi olla molemmilla  hermot aika kireellä 😀 Varsinkin jos sattuu kiukuttelu päivä, eikä haluta nukkua ollenkaan.   Mutta onneksi nykyään Lilian on hyvällä tuulella myös iltaisin <3

Tässä meidän tyttöjen päivä kuvina 🙂

Iltäpäivä starttasi vaunulenkillä ja vauvan nukkuessa loihdin juustokuorrutettua seitiä ja perunoita. Ei siis hurmata nuilla pöperöillä Hans Välimäkeä, mutta kelpaa kiireiselle mammalle ;D 
Lilian olikin jossain vaiheessa siirtynyt sänkyyn nukkumaan päikkäreiden aikana 🙂 
Äidillä oli aikaa käydä pikaisesti saunassa ja suihkussa, kun Lilian leikki sitterissä. 

Enkai minä nyt vielä mee nukkumaan ?

Kun Lilian on saatu onnistuneesti nukkumaan onkin aikaa herkutella Kimmon tuomilla suklailla ja katsoa tallennettuja ohjelmia <3 Milokin voi ottaa jo rennosti (Tosin rennosti se on ottanut koko illan ;D) 

 Onneksi tänään oli Lilianilla tosi hyvä päivä. Ei kiukuteltu juuri ollenkaan. (Ei pitäis näin sanoo, kohta alkaa kuitenkin kauhee huuto makkarista… :D). Sain Lilianin nukkumaanki iha ennätysajassa 22.30! Normaalisti tyttö simahtaa vasta aikaisintaan 23.30. Mutta nautitaan tästä <3

Mitenkäs muiden mammojen koti-illat kahdestaan vauvojen kanssa sujuu ? 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *