Hae
Love Beyond Words

Fit Mom Project 2014!

Sain eilen viestin ystävältä, joka kyseli oisinko lähtenyt mukaan FitFarmin Superdieetti-ohjelmaan. Olen toki aloittelemassa omaa Fit Mom projektia huomenna, mutta kyseinen dieetti taitaa olla hieman liian ekstreme mun tavoitteille.

Kuva: FitFarm

Olen sitä mieltä, että treenit onnistuu jos tavoitteet on asetettu sopivalle tasolle, eikä lähde liikkeelle liian haastavalla ohjelmalla. Aloin sitten ihan mielenkiinnosta selailemaan nettiä ja katselemaan minkälaisia treeniohjelmia tällä hetkellä on tarjolla. Mielenkiintoisin ja itselleni ehdottomasti sopivin ohjelma on Mari Kasvin vetämä FitMom-paketti, joka on suunniteltu juuri synnyttäneille naisille, jotka haluavat raskauskiloista eroon. Ohjelman aloitus aika olisi 15.2, joten tässä olisi hyvin aikaa päästä treenien makuun myös oma-aloitteisesti. Olen seurannut mielenkiinnolla eri mammablogeista heidän taivaltaan juuri käynnissä olevalla ensimmäisellä FitMom-ohjelmalla. Jokainen on ollut hyvin motivoitunut ja hyviä tuloksia on saatu aikaan! Varmasti oma motivaatiokin olisi paljon korkeammella treenauksen suhteen, jos olisi tälläinen selkeä ohjelma ja tietty aika milloin sitä toteutetaan. Kuitenkin paketti on valitettavasti tälläiselle  mammalomalaiselle hieman liian tyyris :/ (Sponsoritarjouksia otetaan vastaan ;D)

kuva: Bodycamp

Tällä hetkellä aloittelen treenausta jälleen melkeen nollista, sillä raskaus- ja romanssihuuma kadottivat melkeen vuodeksi mun treeni-motivaation. Tällä hetkellä tavoitteeksi voisin laittaa 2-3 käyntiä salilla viikossa, vaunulenkit 5x viikossa, joista yksi on ainakin vähän nopeatempoisempi. Myös lenkkeilyä haluan jälleen aloitella, aluksi ehkä näin kevyiden vaunulenkkien muodossa. Itse salilla minulla on tarkoitus käydä ryhmäliikunta tunneilla, sillä kotoota löytyy painonnostopenkki ja crosstraineri. Tavoitteeksi olen asettanut treenata 3kk näillä määrillä ja jatkoa katsotaan sitten. Myös ruokavalion suhteen aion palata raskausaikaiseen vähähiilihydraattiseen-ruokavalioon. Toki myös sillon tälläin myös vähän herkkuja sallitaan, jos niitä on tarjolla, mutta kotiin niitä ei osteta. Onneksi myös Kimmo on samoilla linjoilla, eikä aio kuskata kotiin joka päivä suklaalevyjä tai shipsejä, koska sillon houkutus kasvaa yleensä liian suureksi 😀
Huomenna siis luvassa alkutunnelmia salilta, jos vaan ennen raskausaikaa ostetut salivaatteet vielä mahtuvat päälle ;D

Onko kukaan suunnitellut aloittavansa Fit Mom ohjelmaa tai muuten vaan ajatellut karistaa joulun jälkeen muutaman kilon ennen kesää? 🙂 

8 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Mullakii alkaa kova laihdutus/kuntokuuri huomenna!! Salikortti jo hommattu… 😀 kiva seurata näitä projekteja sit ku itelläkii menossa :p tsemppiä!

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Oi, tsemppii sinnekin! Kesään mennessä ollaan iha unelma kunnos 😉 Missäs salilla aiot käydä ? 🙂

 3. Klara kirjoitti:

  Mullakin vois alkaa! Ei niinkään laihdutus, kiloja on vähemmän kuin ennen raskautta, mutta kiinteytystä ja lihaskuntoa. Pitäis taas nääs palata lentopallon pariin ja kunto ei oo ihan sama kun alkuvuodesta..

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kannatetaan! Urheilu ei oo koskaan pahitteeksi 🙂 Ja onhan se myös ihanaa päästä välillä kotoota pois purkamaan ajatuksia vaikka kunnon rääkkiin salille tai lentopalloon 😉

 5. Unknown kirjoitti:

  Voi eei. Mun kommentti näköjää ei oo tullu perille 😀 niin siis oon nyt käyny tuossa meidän lähisalilla täällä nurtsilla. Omistan kyllä jäsenyyden myös flamingon elixiaa. Se on nyt tauolla 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Mullakin oli Elixian jäsenyys tauolla, mutta nyt taas jatkuu. Pitää olla kyllä niitä tunteja heti varaamassa, jos meinaa päästä sellaselle 😀 Muutkin on näköjään intoutuneet näin tammikuussa käymään salilla ja jumpissa 😀

 7. Sarkku kirjoitti:

  Hyviltä suunnitelmilta kuulostaa, ite menny aika lailla tuolla periaatteella koko syksyn eteen päin hyvin tuloksin 🙂

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hyvä, että sulla tuloksia tulee 🙂 Eihän sen aina pidä olla mikään superdieetti, että jotain tuloksia saa aikaseksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *