Hae
Love Beyond Words

Maanantai fiiliksiä

Tänään starttasi mun ikioma Fit Mama projekti. Tarkotus on siis viettää tää 3kk nauttien urheilusta ja hyvästä, mutta kevyestä ruuasta. Meinaan päivitellä aina fiiliksiä tännekin, niin se ehkä myös auttaa sen suhteen, ettei lipsumisia tapahdu 😀 Tänään alottelin treeniä perus salilla, sillä kaikki tunnit olivat yllättäen täyteen buukattu. Aloitin treenaamalla jalat, vatsat ja ojentajat. Voi olla siis aika jumissa huomenna.

Tyylikäs kännykkäkuva tyylikkäästä mamasta menossa salille 😉 

Muuten tää päivä on menny aika lepposasti kotosalla. Jade & Ilkka piipahti myös päivällä kattelee meidän pieneksi menneitä vauvanvaatteita omalle tulevalle prinsessalleen. Mukaan lähti myös tuo mun hieno design-äitiyspakkauslaatikko. 

Pienet söpöt vaatteet 

 Tänään Lilian halusi juoda jo ihan itse omasta isosta pullostaan 😀

”Minä itse!”

”Hupsis, osui vähän väärään paikkaan” 

”Noh ehkä mä tästäkin saan tipan suuhun asti, en tarvii siis sun apuu enää Äiti” 😀 

Loppuun vielä onnentoivotukset Pikku Leijonille! Huikee suoritus! Saatiin eilen vauva jälleen nukkumaa 22.30, joten päästiin nauttimaan loppuhuipennuksesta ihan rauhassa 🙂 Tais olla ruotsalaisille taas aika kova isku hävitä suomelle. Oli varmaan taas suunniteltu jo isot juhlat varman voiton kunniaksi, mutta meidän onneksi toisin kuitenkin kävi. HYVÄ SUOMI! <3 
Näihin sinivalkoisiin fiiliksiin on hyvä päättää tältä päivältä! 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *