Hae
Love Beyond Words

testi: oletko supermammabloggaaja?

Mammapäiväkirja -blogissa oli tehty hauska testi mammabloggaajille, joten pakkohan tämä oli itekin toteuttaa. Äitiysblogit saavat myös jatkuvasti kritiikkiä niiden samankaltaisuudestaan. Lapset puetaan samoihin vaatteihin ja istutetaan triptrappeihin. Itsekin olen ahkerasti seuraillut mammablogeja jo raskausajasta lähtien. Blogien lukeminen on antanut voimaa, kun on huomannut että muutkin taistelevat samojen ongelmien kanssa ja iloitsevat samoista asioista. Mammablogien löytyy myös aina todellisia aarteita, joiden elämä on suunnilleen samassa vaiheessa. Pienten kehitystä on mukava vertailla blogien välityksellä ja ehkä kasvotustenkin. Toki paljon myös vertaillaan ja ahmitaan ideoita toisten kodeista jne. Olen itse kiitollinen, että löysin mammablogien maailman ja innostuin itsekin kirjoittamisesta <3

Sitten itse testiin, jokaisesta vastauksesta joka osuu kohdalleen saa pisteen.

PIKKUMURUN ROMPPEET
Lapsesi omistaa seuraavat tavarat:
[ ] Sophie the Giraffe
[ ] Ainun ensipupu 
[ ] Brion taaperokärry
[ ] SkipHop-leluja
[x] Lamaze-leluja
[x] BabyBjörn-sitteri
[ ] Mitä tahansa Färg&Form-merkkistä
[x] Manduca TAI Tula
[ ] Stokken Tripp Trapp-tuoli
+ ainakin yhden vaatteen seuraavilta merkeiltä:
[x] Polarn o. Pyret
[ ] Mini Rodini
[x] Newbie
[ ] Pomp de Lux
[ ] Me & I
MAMMABLOGGAAJAN ELÄMÄ JA TEOT
[ ] miehesi kulkee blogissa nimellä Isi tai Isimies
[x] olet naimisissa tai häät ovat vähintäänkin suunnittelutasolla
[x] olet osallistunut ainakin yhteen mammamiittiin blogiurasi aikana
[x] kirjoitat blogiin kuukausikatsauksia lapsesi kehityksestä (”Mussukka 1 kk, Mussukka 2 kk jne.)
[ ] jos olet raskaana, kirjoitat tasaviikkopostauksia!
[x] ja vauvan synnyttyä tietenkin synnytyskertomuksen
[ ] olet toteuttanut blogissa vähintään yhden yhteistyöarvonnan
[ ] …ja vähintään yhden kysymyspostauksen
[ ] teet Instaweek-postauksia
[x] sinulla on meneillään laihdutuskuuri tai elämäntaparemontti
[ ] blogillasi on Facebook-sivu
0-8 pistettä: Aloittelija
Olet vasta pääsemässä bloggaamisen makuun tai välttelet tietoisesti äitibloggaajien kliseitä. Ehkä haluat kulkea omia teitäsi, ehkä et vain tiedä mikä on blogimaailmassa pinnalla juuri nyt. Aloita vaikka nyt ensiksi liittymällä Facebookin Äiti Bloggaajat-ryhmään – sieltä löytyy vertaistukea.
9-17 pistettä: Wannabe-mamma

Olet hoksannut muutaman blogimaailman kirjoittamattomista säännöistä, mutta vähän on vielä matkaa huipulle. Osaat jo tunnollisesti valokuvata kaikki ostoksesi ja postata blogiin, ja seasta löytyy sekä Polarn o. Pyretiä että Cittarin alepotkareita. Nyt vain äkkiä järkkäämään arvontoja ja blogimiittejä…
18-25 pistettä: Supersopuli

Olet äitibloggaajien eliittiä! Namedroppailet merkkien nimiä sujuvasti keskustelun lomassa (”Mussukka, älä tahraa niitä Rodineja!”) niin ettei keneltäkään jää huomaamatta että teiltä löytyy kaikki tavarat jotka ovat tällä hetkellä in. Et löydä hetken rauhaa instaweek-postausten, kuukausikatsausten ja rakas joulupukki-näitä-kamoja-haluamme-seuraavaksi-kollaasien keskeltä. Pitäisikö jossain välissä muka ehtiä kirjoittaa jotain ihan tavallisiakin tekstejä…?

Sain 10 pistettä, eli olen wannabe-mamma. Puutteita löytyy vielä vaikka mistä 😀 Pitäisi hankkia enemmän nuita ”must-härpäkkeitä”, vaatteita jotka tällä hetkellä IN, tehdä facebook-ja instagram- tili, suorittaa arvontaja ja vaikka mitä. HUH, vielä on hieman matkaa supersopuliksi 😉 


6 kommenttia

 1. Jenni kirjoitti:

  Löysin tänne sun blogiin ihan vahingossa ja onkin tosi mukavan oloinen blogi sulla! =) Mä olen myös melko uusi bloggaaja, joten opeteltavaa on vielä tässä blogimaailmassa. 😉 Meidän perheen vauvaelämää voi käydä kurkkaamassa osoitteessa http://tahti-tytto.blogspot.fi/.

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hei! Kivaa, että eksyit sivuille. On aina ihanaa saada uusi lukija 🙂 Käynkin heti kurkkaamassa teidän perheen elämää 🙂

 3. Klara kirjoitti:

  Hei hö, mä sain vaan viis pistettÄ! 😀 Tai no oikeestaan kuus kun TrippTrapp on matkalla 😀 Eihän sille miotään voi että me ammmat ollaan vaan kaikki nin samalaisia 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Voii, sulla on sitten vielä huonommin asiat ku mulla ;D

 5. Klara kirjoitti:

  Haha no niinpä! Alko muuten naurattaa, miten oon voinut saada edes tohon kommenttiin noin paljon kirjoitusvirheitä :DD

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahha ei se kirjottaminen aina niin helppoo oo 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *