Hae
Love Beyond Words

FISHER PRICE Viidakko-puuhamatto

Tässä tulee taas yksi esittelypostaus pikkumurun lisävarusteista. Raskausaikana selailtiin kaikkia mahdollisia vauvantarvikkeita  ja pakkohan sinne ostoslistalle oli myös lisätä leikkimatto. Leikkimatoksi valikoitui Fisher Pricen viidakko-puuhamatto, joka hommattiin myös jo ennen synnytystä. Kimmo innoissaan myös kokosi sen valmiiksi, joten nyt se on pyörinyt täällä tiellä jo jonkin aikaa 😀

Matosta löytyy kaksi kaarta, jotka ovat täynnä erilaisia sademetsän hahmoja. Vauva saa myös leluista lähtemään ääntä ja voi ihastella omaa kuvaansa peilistä. Tuoteselostuksen mukaan maton saa myös asennettua ”baby” -asentoon jolloin musiikki toimii vauvan liikkeiden mukaan. Myös ylhäällä olevien perhosten pitäisi liikkua vauvan liikkeiden mukaan. Tällä hetkellä Lilian vaan makoilee keskellä mattoa ja heiluttelee käsillä leluja, joten ei olla vielä päästy tutustumaan tuohon baby-asetukseen tarkemmin.

Ollaan oltu myös tyytyväisiä tähän hankintaan, sillä se on värikäs ja sisältää monia eri aktiviteetteja vauvalle. Liliankin viihtyy tällä hetkellä hyvin leluja ihmetellen maton päällä yksinään jopa puoli tuntia 🙂

Pakkohan puuhamattoa oli testata jo parin viikon iässä 🙂 

Lisävarusteena matossa nyt myös pingviini peili, josta kiva ihastella omaa naamaa ;P 

Tässä vielä pikku video joulun ajalta, kun Lilian alkoi tajuamaan puuhamaton saloja 😉

6 kommenttia

 1. Sonja - Toinen mahdollisuus kirjoitti:

  Toi matto on ihana! 🙂 Meillä oli suloinen Pingumatto, se tosin jäi lähes käyttämättä -.-

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Pingumatto oli meilläkin yksi vaihtoehdoista, mutta mies halus välttämättä tuon, kun siinä on kaikkee mahollista ja se on niin värikäs 😀 Mää koitan nyt käyttää mahdollisimman paljon nuita kaikkee mitä on ostettu, ni ei voi sanoo että olis turha ostos 😀

 3. Jenni kirjoitti:

  Meilläkin on leikkimatto ollut kovassa käytössä ja peili on ihan ykkösjuttu! Meidän matto on ihan Prismasta ostettu (olisiko Fehn tms.) vaalean sävyinen, mutta varsin hyvä ja viihdyttävä.

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Prismasta me tämäkin matto ostettiin, kun Kimmon oli pakko saada tämä just heti, ku sattu eteen! 😀

 5. mummo kirjoitti:

  Onpa kiva seurata noita Lilianin liikkeitä tuossa matolla. Jalat ja kädet heilahtelevat "metkasti", kun hän keksii jotain kiinnostavaa 😉 Vaikuttaa hyvälle hankinnalle!

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Tuossahan vasta harjoteltiin, nyt jo ollaan ihan ammattilaisia puuhamatolla leikkimisessä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *