Hae
Love Beyond Words

Maman hieronta päivä ja kuvahaaste!

Kimmo oli ostanut myöhäiseksi joululahjaksi minulle hieronnan. Paikkana oli Hieronta & Kauneus KristaN Tikkurilassa. Paikkana se ei ollut mikään maailman tunnelmallisin, mutta hieronta sen sijaan oli ammattimaista ja Krista oli myös erittäin mukava! 🙂 Kuulemma paikat saattaa olla jumissa huomenna, sitä ootellessa. ( Toisen työntekijän mukaan erittäinkin jumissa, jos Kristan käsittelyyn on joutunut :D) Katsotaan siis päästäänkö huomenna edes sängystä ylös, kun tarkoituksena olisi mennä heti aamusta salin puolelle hikoilemaan. Hieronta itsessään oli ensimmäinen laatuaan minulle ja suosittelen sitä lämpimästi kaikille joiden paikat on vähänkään jumissa. Tuntu kyllä, että paikat avautui ja veri lähti kiertämään. Onhan tuo vauvan kanniskelu sellasta urheilua, että vähemmästäkin menee paikat jumiin 😉 Ihana lahjaidea siis miehille, varmasti naiset tykkää <3

Sain myös Lapsen tahtiin blogista kivan postaus idean, jonka meinaan myös yrittää toteuttaa viikoittain myös omassa blogissa. Idea on lähtöisin Oi Mutsi Mutsi blogista, jonka kirjoitta Ella otatti itsestään ja lapsestaan yhteiskuvan 52 viikon ajan. Alkuperäinen idea on siis, että mies ottaa ottaa joka viikko kuvan äidistä ja lapsesta. Meillä on myös käynyt vähän niin, että minä napsin kuvia joka puolelta ja vähän liikaakin 😀 Ainoot kuvat missä minä oon Lilianin kanssa on myös minun ottamia peilikuvia tai tyylikkäitä naamakuvia.
Halusin vähän muokata tätä ideaa, joten otan viikottain myös Lilianista ja Kimmosta kuvan. Ensimmäisen viikon kuvat tulevat nyt tässä vähän myöhässä. Sain idean tähän vasta vähän aikaa sitten, joten nämä on ainoot kuvat mitä koneelta löyty toisten kuvaamana. Ei mitään laatuotoksia siis 😀  Lilian sattuu vaan olemaan aika muikeena molemmissa kuvissa <3

4 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Oi, ihanan joululahjan olet saanu. 🙂
  Täällä olisi yks todella kipeästi hieronnan tarpeessa. Onkin vierähtänyt jo moooonta vuotta kun viimeksi kävin.

  Hauska tuo idea ottaa kuva joka viikko. 🙂 Siitä jää sitten kivat muistot itselle.

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kyllä ne miehet keksii hyviäkin lahjoja <3 Sun pitää vihjata jollekin, että ois ihana päästä hierontaan 😉

  Joo pitää muistaa ottaa nuita kuvia ja vähän panostaakin laatuun, ni voi sitten kasata kivan albumin niistä 🙂

 3. Minnaa kirjoitti:

  Tosi kiva kuvausidea, ja loistava lahja! Kelpaisi niiiiin tännekin, en olekaan koskaan ollut hierojalla. 😛

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ei muuta ku kokeilemaan! Seuraavana päivänä kyllä tuntu, että on käyny hierojalla 😀 Mutta hyväksihän se vaan on saada välillä vähän jumituksia pois selästä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *