Hae
Love Beyond Words

Neuvolakuulumisia ja kirpparilöytöjä

Tänään oli Lilianin 3kk neuvola, joten piikkejä oli luvassa molempiin reisiin. Pelkäsin jotain ihan jäätävää huutoa, joka ei laantuisi ollenkaan, joten katsoin parhaaksi, että Kimmo lähtee henkiseksi tueksi pitelemään kiljuvaa lasta. Helpotukseni kaikki kuitenkin sujui hienosti ja Lilian itki vaan vähän piikin pistäessä. Kehuja myös saatiin jälleen jäntevyydestä ja pään hyvästä kannatuksesta. Lilian myös höpötteli iloisesti myös neuvolantädille ja muutenkin oli puheliaalla tuulella melkeen koko ajan 🙂 Nyt jännitetään iltaa ja sivuvaikutuksia. Ensimmäinen Rota ei aiheuttanut mitään oireita, joten toivotaan parasta 🙂

Mitat 3kk ( 2kk) 

Paino 5860g ( 4980g)
Pituus 59,5cm ( 56,2cm)
Pään.ymp. 40,8cm ( 39,4cm) 
”Kontakti hyvin tulee. Lelua seuraa ja tarttuu jo. Hyvin kasvaa pituutta ja painoa. Rokotteet sai. ”

Odottelemassa omaa vuoroa.

Kimmolla kun oli nyt tuollanen helppo 5 tunnin työpäivä neuvolasta johtuen, niin minulla oli aikaa myös suunnata kirpparille ;D  Kävin Tuusulassa Femmatorilla ( jossa meilläkin on pöytä parin viikon päästä) ja uudess Second Hand Heavenissa. Oon aika huono löytämään kirppareilta mitään ja en yleensä jaksa alkaa kaivamaan vaatekasoja.  Tälläkään kertaa en siis löytänyt juuri mitään 😀 Nuista tämän kertasista ostoksista ehdotun suosikki on kuitenkin tuo keskimmäinen vaaleenpunanen villapuku, joka ei kyllä pääse oikeuksiin tuossa kuvassa. Seuraavalla kerralla pitää mennä ihan lastenvaatekirppikselle, mistä yleensä löytyy aina jotain aarteita 🙂 


10 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Onpas tyttö kasvanut taas kovasti! 🙂

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo hyvin kyllä kasvaa ja kyllä sen huomaakin! 😀

 3. mummo kirjoitti:

  Hienostihan teillä taisi mennä neuvolassa, ja Lilian kasvaa vinhaa vauhtia !

 4. Sonja - Toinen mahdollisuus kirjoitti:

  Onneksi selvisitte pikkuitkuilla 🙂 Me itkettiin Niilon kanssa kilpaa 3kk rokotteissa, seuraavat 5(?)kk rokotteet meni vähän pienemmillä itkuilla ja nyt odotan kauhulla meidän 1v rokotteita, jotka saadaan kohta :/

 5. Klara kirjoitti:

  Me saadaan perjantaina rokotukset! Juttelittteko mitään kiineistä?

 6. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Oi kun toinen on vielä niin ihanan pikkuinen. ♥
  Meille tuli toisesta rotasta voimakkaat oireet, mutta ekasta ja vikasta ei mitään. Toivotaan ettei teille tule siitä oireita. 🙂

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo hyvin meni 🙂 Ja sellasta vauhtia se syökin, niin ei ihmekään ku kasvaa 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Noo nytten Niilo on jo iso poika, ettei piikit enää tunnu missään 🙂 ( Toivotaan! :)) Kyllä mullakin meinas tulla kyyneleet silmiin, kun alko itkee, mutta taistelin sitten itkua vastaan. Oishan se hieman noloa jos mama itkee ja Lilian ei oo enää moksiskaan 😀

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Huii! Toivottavasti menee hyvin! 🙂 Mä jännitin niitä niin paljo! 😀
  Joo kyselin niistä ja velleistä, kun tuntuu ettei öisin enää riitä tuo maito, kun on alkanut heräilee tunnin välein :/ Sano vaan, että hyvin voidaan aloittaa jo kiinteät tai kokeilla velliäkin ( vaikka se ei kuulemma yleensä auta). Anto sit ohjeita kotiin luettavaksi ja kertoili muutenkin miten niitä kannattas alotella 🙂 Onko teillä myös mielessä jo soseiden alottaminen? Se on kyllä taas nii oma hommansa, ku onhan tuo maidon antaminen nii helppoa. Varmasti ainakin hurjan sotkun saa aikaseksi soseiden syöttäminen 😀

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Mut liian nopeesti kasvaa. Nyt jo alkaa tulla ikävä sitä tosi pientä pikkumurua, kun kohta ei enää muistakaan miltä se näytti sillon :/
  Onneksi eilinen meni ainakin ihan hyvin. Ehkä hieman normaalia enemmän itkusempi oli, mut ei mitään suurempaa itkuhuutoo. Toivotaan, että tämäkin ilta sujuis hyvin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *