Hae
Love Beyond Words

Taulu makuuhuoneeseen?

Mitä vanhemmaksi tässä tulee niin sitä enemmän oon innostunut sisustamisesta. Nuorempana ei ollut väliä minkälainen sohva olohuoneessa on tai minkalaisilta lautasilta aina päivisin söin. Tosin sillon ei ollut rahaakaan ostella mitään uutta kotiin. Tälläkin hetkellä vielä sisustamista rajoittaa budjetti.  Mutta onneksi tehokkaalla nettisurffaamisella onnistuu löytämään aina välillä jotain ihanaa budjettiinkin sopivaa.

Olenkin tällä viikolla tehokkaasti nettishoppaillu jo  maton keittiöön ja  verhot makuuhuoneeseen. Pienillä muutoksilla piristää nopeasti kodin ilmettä. Tällä hetkellä etsin myös kuumeisesti jotain kivaa taulua seinän koristeeksi. Olenkin löytänyt muutamia ihan varteenotettavia vaihtoehtoja.

*Kuvat: Ebay
Kuten varmaan tauluista huomaa, olen ihastunut tuollaisiin tauluryhmiin, jos niitä siksi voi kutsua. Erityisesti tykkään  kahdesta viimeisestä vaihtoehdosta. Sydän taulu tosin näyttäisi kivemmalle makkarissa, varsinkin jos nuo värit olisi toisinpäin. Olen erittäin huono saamaan päätöksiä aikaan, joten auttakaa minua! 😀
 Mikä taulu teidän silmiä mielyttää kaikkein eniten? 🙂 

6 kommenttia

 1. Lindiz ~ Tutipuu kirjoitti:

  Mulle kelpais noi kaikki =O upeita!!!

 2. äiti kirjoitti:

  Kysypä Juha-Matilta! Hänellä on minusta aika hyvä maku noissa asioissa 🙂

 3. Unknown kirjoitti:

  Tykkään kovasti tuosta viimeisestä! 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Nii onkii! 😀 Yleensä jäänkin pohtimaan liian kauan tälläsii asioita, kun en osaa päättää ja sitten osta mitään 😀 Sit vähän ajan päästä kuitenkin jotain on ostettava ja ostan jotain ihan turhaa 😀

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Pitääpä kysyä 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo se on miehenki lemppari! Voi olla, että siihen päädytään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *