Hae
Love Beyond Words

Lauantain löytöjä

Koska tiistain kirppari saalis jäi niin laihaksi, niin olihan sitä päästävä vähän tekemään lisää löytöjä. Tällä kertaa suuntasin jälleen Kannelmäen Minipoppooseen, joka ei ikinä ole tuottanut pettymystä. Eikä myöskään tälläkään kertaa 🙂 Mukaan tarttui vaikka mitä! Oon katellu H&M:ssä tuota bambi neuletta jo vaikka kuinka kauan, mutta en oo silti saanu ostettua. Nyt bongasin sen kirpparilta parin euron hintaan, joten mukaanhan se oli otettava. Parilla eurolla löyty myös ihana Me & I pupu paita, vaikka en olekaan mikään merkkivaate hamstraaja, niin onhan tuo nyt söpö!

Kirppari löydöt

 

Kirppis matkalla eksyin myös Kaareen ihan vaan vilkasemaan josko siellä ois mitään kivaa halvalla. Ja löytähän sieltäkin jotain pientä. Oon himoinnu myös nuita H&M ruskeita housuja ja nyt ne sattu olemaan alennuksessa. Joten myös pakko ostos! 😀 Nuo asusteet ei oikeasti ollut alessa, mutta tuo pipo on vaan nii suloinen ja sukkiihan nyt tarvii aina! ;D

ALE löydöt


10 kommenttia

 1. Sirie / Syyskuun palasia kirjoitti:

  Äää miten ihania! <3 Oon aina jotenki tykänny enempi poikien vaatteista etenki niiden värien takia, mut kyl nyt tuli haikeus, miksei mulla oo pientä tyttö jota pukea söpöihin vaatteisiin! 😀

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Nii on! <3 Kyllä kirppareilta vaan löytää kaikkia aarteita 🙂 Minäkin raskausaikana ihastelin pieniä poikien vaatteita, ja musta ne oli paljo kivemman näkösiä kuin tyttöjen. Mutta sen jälkeen, kun selvis että tulokas on tyttö niin aloin kyllä ihastumaan nuihin tyttöjen suloisiin vaatteisiin, vaikka en aluksi voinut kuvitellakaan ostavani mitään vaaleenpunasta 😀

 3. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Noi H&M ruskeet housut on niin ihanat. 🙂 viimeks kun kävin niin meiän kokoa ei ollu jäljellä..höh sanon minä.

 4. Tuija kirjoitti:

  Meillähän ultrassa sanottiin tulevan poika ja mä harmittelin kirppareilla käydessä, kun tyttöjen vaatteet ois ollut musta niin paljon söpömpiä. No sit kun syntyikin tyttö, niin aattelin, että minähän puen hänet niihin pojan vaatteisiin mitä olin ehtinyt ostaa ja alkuun kyllä käytinkin niitä, mut ei enää tee mieli! Ja mäkin aattelin, etten kauheesti mitään vaaleanpunaista hankkisi, mutta onhan ne nyt vaan söpöjä! 😀

 5. Emilia kirjoitti:

  Kivoja löytöjä olet tehnyt, kirppislöydöt on niin parhaita! 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Mulla sattu käymään kyllä hyvä tuuri, kun yleensä on vaan jotain tosi isoja kokoja ollu nuita housuja ja nyt sattu olemaankin tuo 68 ja vielä alennuksessa ! 🙂

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  No on! Varsinkin tuollasella pienellä <3 Ehkä ei enää tässä iässä 😀 Mut varmaan sitä saa aina yliannostuksen vauvana kaikesta pinkistä, niin ei sitten enää vähän vanhempana haluu mitään vaaleenpunasta päälle 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! Varsinkin jos löytää jotain hyvälaatusta tavaraa halvalla ja just sellasta mitä on ettinykin 🙂

 9. Klara kirjoitti:

  Ihania juttuja! Mulla ei oo ajokorttia eikä tässä lähelä mitään kivaa kirppistä, harmittaa =(

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  No sit sun pitää pakottaa joku ajokortillinen sulle kuskiksi tai laittaa bebe hoitoon ja lähtee bussilla kiertelee 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *