Hae
Love Beyond Words

Viikko 3/52

Kaikkien pikkuvauvojen äideille (ja iseille;)) tulee varmasti hyvin tutuksi SOHVA ensimmäisten kuukausien aikana!  Sohvan päällä on mukava imettää ja katsella samalla telkkaria, surffailla netissä, lukea lehtiä jne. Ensimmäisten viikkojen ajan suurimmaksi osaksi asuin sohvalla ja aina aamulla keräsin ympärilleni kaiken tarvittavan: tietokoneen, kaukosäätimen ja puhelimen 😀 Poistuin vain pikaisesti käymään vessassa tai jääkaapilla. Omaa pientä nyyttiä ei raaskinut päästää silmistä hetkeksikään <3 Nyt elämä ei enää onneksi pyöri täällä sohvan nurkassa, vaan vauva nukkuu kiltisti makuuhuoneessa, jollon mama malttaa tehdä muitakin hommia. (Tosin nyttenkin kirjotan tätä tekstiä sohvan nurkassa, vauvan nukkuessa ;D)

Edellisviikon kuvat on siis otettu täältä kodimme keskipisteestä. Täytynee kuitenkin tunnustaa, että omat kuvat näyttää olevan ihan itse ottamia tällä kertaa ja osa on vielä erittäin huonolaatuisia. Sallittakoon tämän kerran ja tällä viikolla koitetaan sitten taas räpsiä jotain kivoja kuvia muualta kuin sohvalta 😉

Huomenta! Heräsimpä just päikkäreiltä ja oon heti näin suloinen <3 

Wuhuu! Äidin päällä on hauska lentää! 

2 kommenttia

  1. Klara kirjoitti:

    Sohva on kyllä nykyään niin tuttu ja turvallinen 😀 Meillä tosin nukutaan päikkäritkin sohvalla, yleensä kun nukahdetaan divaaniosan päällä olevaan sitteriin 😀

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Meillä ei oikeen enää malteta nukkuu sohvalla päikkäreitä, kun ympärillä on kaikkee muuta mielenkiintosta. Nopeesti sitten alkaa kiinnostamaan ne kaikki muut jutut ja päikkärit jääkin lyhyeen :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *