Hae
Love Beyond Words

Fit Mama & Herkkujen houkutus

Pari viikkoa sitten lupailin itselleni, että aloitan terveellisemmät elämäntavat. Olenkin nyt alkanut käymään salilla.  Aika nopeasti kävi ilmi, että kunto on romahtanut vuodessa, kun ei ole aktiivisesti harrastanut mitään fyysisesti rankkaa lajia. Ensimmäinen spinning tunti oli yhtä rääkkäystä ja olin ihan loppu jo puolessa välin tuntia. Hyvä, että pääsin mäkiosuuksissa ylös satulasta enää 😀 Tosin tähän vaikutti varmaan myös se, että olin jo puoli tuntia ennen tunnin alkua lämmittelemässä vanhasta tottumuksesta. Noh eihän se kunto tietenkään enää ihan niin hyvä ollut, kuin viime spinning kerralla. Mutta on se vaan niin ihana fiilis, kun tietää että on kaikkensa antanut. Suihkun jälkeen on niin ihanan raukee olo <3

Viime perjantaina kävin pitkästä aikaa kahvakuula tunnilla. Tunti oli karu paluu kahvakuulailun pariin, sillä tunnilla käytiin aika rankkoja ja haastavia liikkeitä. Ylivoimaisesti haastavin oli turkkilainen ylösnousu. Liikkeessä kahvakuulaa pidetään koko ajan ylhäällä ja noustaan vaiheittain selin makuuasennosta ylös. Ja voin kertoo, että vieläkin tuntuu lihaksissa! Tänään on oikeastaan vasta eka päivä millon pääsen kunnolla ylös ilman, että otan tukee jostain 😀

Tykkään pitää kirjaa aina treeneistäni ja tässä apunani on Heia Heia! Suosittelen ohjelmaa lämpimästi kaikille. Sieltä näkee kätevästi kavereidenkin treenit ja lisäbuustia tulee heti, jos huomaa että kaveri treenaa ahkerammin 😉 Itse myös pysyy hyvin kartalla, kun näkee selkeesti kuinka monta tuntia viikossa tulee treenattua ja minkälaisia lajeja. Itselle voi myös luoda erilaisia tavoitteita tai treeniohjelman.

Ruokailun suhteen ollaan myös pysyttä aika hyvin ruodussa. Päivän lämpimät ruuat koostuvat tällä hetkellä erilaisista munakkaista, kanasta, jauhelihasta, salaateista ja keitoista. Vaihtoehtoja on rajattomasti ja ruuat on varmasti paljon maistuvampia kuin vaikkapa  tuosta lähi pizzeriasta tilattu pizza mättö. Nämä alla olevat ruuat ovat nopeita ja helppoja. Ruuanlaitossa on hyvä muistaa pitää se yksinkertasena. Aina ei yksinkertasesti tarvii alkaa  laittaa sellasta ateriakokonaisuutta, joka veisi tunteja. Siinä voi käydä lopulta niin, että ruuanlaittoon kyllästyy aika nopeasti, kun niin paljon helpompaa on ostaa joku valmis juttu kaupasta.

munaa, pinaattia, ilmakuivattua kinkkua, sipulia, luumutomaattia 

jauhelihaa, raejuustoa, kurkkua, pinaattia, luumutomaattia, balsamicoa, oliiviöljyä

paprikat jauhelihatäytteellä

kanaa, porkkanaa, kukkakaalia ja hieman kermaa ettei oo niin kuivaa 😉 

Mutta niinkuin jo otsikkokin sen kertoo, oon ihan kyltymätön herkkusuu! Rakastan kaikenlaisia herkkuja!

Tässä pari viikkoa meni ilman mitään herkkuja ja ihme kyllä Kimmo oli se joka ensimmäisenä sortu ja osti kotiin karkkipussin! 😀 Toki kylässä ollaan syöty herkkuja. Sehän olisi oikeastaan epäkohteliasta kieltäytyä tarjoiluista 😉 No mutta, niinhän siinä käy jos kerran sortuu ostamaan kotiin jotain hyvää niin siihenhän jää himo! Joten tänäänkin mun oli ihan pakko ostaa kaupasta jugurttipähkinöitä. Mutta nehän on jokatapauksessa terveellisiä…?

Mites muiden elämäntaparemontit on lähteneet käyntiin ? 🙂 

6 kommenttia

 1. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Mieki käytin ennen tosi paljon tota heiaheiaata, nykysin aina unohan merkata sinne ja jälkikäteen yritän muistella mitä oon tehny milloinkin :D. Mie oon ollu täysin ilman herkkuja 21pvää jee!

 2. Unknown kirjoitti:

  Musta ylivoimasesti vaikeinta on keksiä sellaisia terveellisiä ruokia mitä pystyisi syömään 😀 ai että ois ihana syödä joka päivä pastaa ja kastiketta tai lasagnee.. Mut pakko syödä vaa jotai salatteja yms. Ei meinasi maistua millää. Mä sorruin eilen syömään vähän karkkia :p mut ei kai se haittaa jos silloin tällöin 😉 joko ootte käyny elixial vauvatunnil?

 3. Unknown kirjoitti:

  Voi miten teet nuo täytetyt parikat? Nam

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  21pv on jo hieno saavutus! 🙂 Meillä nyt näköjään Kimmo on se heikompi osapuoli, kun ehdotteli eilen taas että ostettaisiin vklp jäätelöä 😀 Enhän mä mitään sitten voi olla ilman herkkuja, jos toinen kauhoo litrakaupalla jäätelöä naamaan 😀

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  No eihän nyt silloin tällöin mitään haittaa tosiaan! 😀
  Kyllä niitä terveellisiä ruokia keksii vaikka mitä, kun yhdistelee eri juttuja. Ja pastaakin on täysjyvänä 🙂 Onneksi nyt on eri blogeissa kaikkia ruokakuvia, niin sieltä saa kivoja ideoita kans ! 🙂

  Ei olla vielä käyty, ehkä mä saan aikaseksi mennä sinne jo ens maanantaina! Katsotaan 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ei niissä oo kun jauhelijaa, täysjyväriisiä, creme fraichea, mausteita ja päällä juustoa. Jotenkin nuin ne tais mennä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *