Hae
Love Beyond Words

Mammat koolla!

Eilen oli taas ihana päivä, kun vieraaksemme saimme kaksi ihanaa mammaa ja kaksi ihanaa typykkää.
Päivä meni taas kivasti vauvoja ihastellen ja paasatessa vauvajuttuja. Jaettiin kullan arvoisia vinkkejä, miten saada hamstrattua PAAALJON vellejä, korvikkeita, pilttejä jne. kaapit täyteen parhaiten.Välillä vähän hyssyteltiin itkeviä neitokaisia, syötiin ja nukuttiin. Vielä vauvat ei uskaltaneet toistensa kanssa jutella, kateltiin vaan kiinnostuneina toisiaan. Mutta eiköhän sekin päivä vielä pian koita, että talon täyttää iloinen vauvapuhe, kun ne koittavat kaikki samaan aikaan kertoa toisilleen kuinka ” äiti ei vieläkään usko ettei vaaleenpunanen oo enää mun juttu ” tai ” äiti aina koittaa syöttää mulle sitä porkkanasosetta, vaikka kuinka monta kertaa oon puklannu sen päälle, mutta ei se siltikään usko!”.


En sitten malttanu olla leipomatta mitään tarjottavaa. Tunnustan, että oon vähän sellanen, että tykkään tehdä jotain herkkuja jos joku tännä asti viittii tulla kylään 😉 Ja ei kyllä ollu nuo herkut mistään vähäkalorisesta päästäkään… 😀 

6 kommenttia

 1. mummo kirjoitti:

  No kyllä osaavat olla suloisia nuo vauvelit 😀

 2. Sonja - Toinen mahdollisuus kirjoitti:

  Noi vauvatreffit on aina ihania :')

 3. Unknown kirjoitti:

  Jostain syystä alkoi tekemään mieli mokkapaloja… ;D

  Söpöjä vauvoja ♥

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niinhän ne osaavat 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo! Ei tuu ainakaan tylsää hetkee ;D

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Söpöjä on <3

  Sit ei auta muuta kuin alkaa leipomaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *