Hae
Love Beyond Words

Saijonaarasta!

Osimoilleen näihin aikoihin viime vuonna tikkuun piirtyi ne maagiset kaksi viivaa. Badabing badabung olinkin raskaana!  Ensimmäiset ajatukset oli ,että mie romahan, mie niin romahan, nyt mie jouduin muuttaa jonnekin kaupungin vuokra luukkuun hakunilaan, jättää opiskelija elämän sikseen. Sit miun oli ihan pakko soittaa AntskuBanskulle, joka oli ihan hirrveen hirveen humalassa. Mut hää onneksi osas hyvin sannoo, et kuule Maria siulla on oikeus siun omiin tunteisiis.  Sit mie aattelin että hitokseen kaikki koulut, eihän ne sieltä minnekään häviä.

Kesä oli ihan hitokseen kuuma ja soijaa pukkas, kun istuin hikisessä toimistossa sihteerin hommia tehden. Kesän aika ostettiin ihan hitokseen vauvan lisävarusteita firman piikkiin ja, ja, ja laitettiin välillä suut makiaksi grilliherkuista.  Laskettuaika läheni ja vauva ei ainakaan hötkyilly tulonsa kanssa. Viimein odotus palkittiin 11.10 pienellä tytöllä.

Nyt niiden maagisten viivojen tulos makaa tuossa sohvalla köntsät housuissa ja huutelee ”mitä jäbä duunaa, missä mun maito oikeen viipyy?”. Tää matka äidiksi oli ristuksen huikee reissu, vaikka nää päivät kotona vaatiikin joskus vähän drankempaa huumorintajua, mut siitähän mulle maksetaan! 😉

Näillä mennään! 

7 kommenttia

 1. Klara kirjoitti:

  No mut onneks saletisti natsas koska oot tommonen ihana somelainen muija! Ja koska päädyitte happy endingkii ni ny teil o tommone ihana isänsä poika <3 vitsivitsi

 2. Klara kirjoitti:

  Ja oikeesti mun pointti jonka unohin oli ni piti kysyä että koska sun la oli? 😀

 3. Nella kirjoitti:

  Haha, hauskasti kirjotettu! 😀 nauroin vaa ku luin tota! 😀

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahahha 😀 ihana oot! 😀 Laskettuhan aika oli niinkin paljon ku 26.9. Eli ihan maksimiaika saatiin nauttia raskauden ihanuuksista 😉

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hihihi 😀 Ei jaksanu taaskaan kirjottoo mitään syvällistä pohdintaa mistään vakavasta aiheesta 😀

 6. Emilia kirjoitti:

  Hauska kirjoitus! Kyllä se raskausaika ja etenkin aika sen jälkeen vaan on niin huikeaa, että ei sitä oikein osaa edes kuvailla 🙂

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niimpä! Eipä sitä voi oikeen voi selittää sellaiselle joka ei oo itse sitä vielä kokenut. a oon kyllä huomannu että tässä vaaditaan aika kovaa mielenlujuutta ja myös lepposta asennetta. Kaikkia itkuja ei vaan pidä ottaa niin tunteellisesti iteki, muuten sitä on itsekin ihan herkkänä koko ajan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *