Hae
Love Beyond Words

Ensimmäinen yökylä!

Eilen oli siis se päivä, kun vietiin Lilian ensimmäistä kertaa yökylään! Olihan se aika jännittävä hetki jättää vauva mummilaan, tietäen että seuraavan kerran oman pikku murun näkee vasta huomenna. Mutta täytyy kyllä sanoa, että pieni irtiotto vauva-arjesta teki kyllä hyvää. Oli ihanaa olla kotona RAUHASSA! Ei ollu pelkoo siitä, että kesken leffaillan vauva saisikin kauheet itkupotkuraivarit. Olinkin jo unohtanut miltä tuntuu tuollaiset pikku asiat kuin saunoa yhdessä rauhassa, kattoo telkkaria rauhassa ja se kaikista isoin juttu mennä nukkumaan ilman vauvan hyssyttelyä. Vaikka täysistä yöunista on turha haaveilla vielä pitkään aikaan, kun on tämä mammamoodi päällä. Pitihän sitä viime yönäkin herätä 3 ja 5 aikoihin ihan vaan tavan vuoksi ;D
Lilianin yökylä meni hyvin, vaikka illan ”en tahdo mennä nukkumaan” itkuhuudolta ei sielläkään oltu vältytty. Toivottavasti nyt pikkuhiljaa nuo iltahuudot alkaisi mennä ohi.

Meidän ilta sujui siis rauhallisesti kahdestaan. Alkuillasta kävimme Chicosissa syömässä oikeen kunnon mätöt, jonka jälkeen saunoimme rauhassa. Tämän jälkeen alkoikin jo PUTOUS! Huippu jakso! 😀 Varsinkin Akun Jäbä Leisson imitaatiolle tuli repeiltyä oikeen kunnolla. Tämän jälkeen katottiin vielä yksi leffa, jonka jälkeen oltiinkin jo ihan valmiita unten maille.  Milokin sai viimein luvan tulla makkariin yöksi. Olikin hieman erilainen herätys aamulla herätä Milon kiehnäämiseen.

Näillä eväillä pääsee jo alkuun 😉 

Karkit uhkaavasti alkaa jo loppua.. 😀 

Sushi platteri! 😀 

Aamupala croisantit ;P 

 Minkä ikäsenä te olette vieneet vauvan ensimmäiselle yökyläreissulle? 🙂

8 kommenttia

 1. Jenna kirjoitti:

  Ihanalta kuulostaa teijän lauantai-ilta! Vaikka sen oman vauvelin kanssa onkin niin ihanaa, niin se on kyllä jotain niin rentouttavaa kun saa joskus sen oman vapaaillan. Jaksaa taas pyörittää sitä arkea ja tosissaan alkaa arvostamaan jopa esim. rauhassa vessassa tai suihkussa käyntiä ;D
  Ihana nimi muuten, Lilian <3

 2. Minnaa kirjoitti:

  Meillä on vielä viemättä, Ellu on nyt 9kk. Meilläkin oli ensimmäiset puoli vuotta iltahuutoa (tosin koko ajan lieventyen, loppuvaiheessa huusi enää juuri nukahtaessaan) ja kaipasin niiiiin vapaailtaa. Meillä kuitenkin mummi on ainoa, jonka hoitoon voisin laittaa tytön yöksi, mutta hän asuu 200 kilometrin päässä – jos mummi tulee meille, meidän pitäisi mennä (kalliiseen) hotelliin ja se nyt tuntuu tyhmältä kotikaupungissa, ja sama sitten jos veisimme tytön mummilaan. Mielessä on kyllä usein ollut, miten iiiiihanaa oli illalla ottaa huoletta enemmän kuin puoli lasillista viiniä ja nukkua sitten aamulla pitkään, heräillen laiskasti syömään aamupalaa… Oih!

  Ihanaa, että teillä on tytölle lähellä hyvä ja luotettava hoitopaikka, hyödyntäkää sitä jatkossakin antaumuksella! <3

 3. Nea kirjoitti:

  Me ei olla vielä yökylään viety mutta iltahoidossa on ollu kaks kertaa tän 5 kk. Aikana 🙂 ollaan käyty leffassa ja syömässä ja sen aikaa on jomman kumman vanhemmat olleet lapsenvahteina.

  Se oma ja kahden keskeinen aika antaa hurjasti voimia arkeen! Mutta samalla tulee ikävä pientä 😀

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! <3
  Joo kyllä tosiaan tulee aina välillä tarpeeseen tuollanen vapaa hetki vauvasta, sillä arvostan myös sitä omaa aikaa ja parisuhdeaikaa. Vaikka kyllähän sitä aina ikävä tulee vauvaa, jos on pitemmän aikaa erossa. 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Voieii :/ Tuo on kyllä niin harmi, jos ei ole lähellä hoitopaikkaa :/ Mun vanhemmat asuu myös 450km päässä, joten sitä hoitopaikkaa ei valitettavasti ihan joka vklp pystytä hyödyntämään, mutta onneksi Kimmon vanhemmat asuu tuossa kilometrin päässä ja koko muukin perhe 😀 Se on kyllä niin arvokasta, että pääsee aina välillä käymään kaupoillakin rauhassa jne.

  Mutta vimestään sitten kun teillä tyttö on sen verran vanha, niin voi itsenäisesti matkustaa mummilaan, niin pääsee sitten nautiskelemaan rauhasta <3

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo kyllähän se hiljaisuus on aika luksusta kotona! 😀 Mutta ikävä toki yöllä jo tulee, mutta aamulla taas on ihanaa herätä omia aikojaan ja syödä rauhassa aamupalaa ja sitten jo näkeekin taas oman pikku murun! <3

 7. Minnaa kirjoitti:

  Kiitos teidän innostavan esimerkin, meillä Ellu menee viikonloppuna yökylään, sinne mummille. Ajamme siis mummille, jätämme tytön hoitoon ja menemme itse ylihintaiseen hotelliin. Toivottavasti tää nyt on kaiken matkustamisen arvoista. 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Oij! Kiva kuulla, että mun kokemukset sai sutkin rohkaistumaan yökyläreissuun 🙂
  Varmasti on reissaamisen arvosta, kunhan sit pystyy oikeesti rentoutumaan, eikä stressaa siitä miten se vauva nyt pärjää siellä 🙂 Kirjottelehan sitten miten yökyläreissu meni 🙂
  Nauttikaahan parisuhde ajasta! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *