Hae
Love Beyond Words

Testissä: Elixian vauvajumppa!

Eilen nappasin Lilianin aamulla mukaan salille. Vähän jännitti, kun typy oli heränny jo puol ysin aikoihin ja tunti alko 10.15 joten selkeesti väsymystä oli jo ilmassa. Onneksi kuitenkin pikku 5minuutin torkut matkalla salille oli piristäny kummasti ja tunti jaksettiin heilua mamman mukana. Tunti ei ollut mitenkään fyysisesti raskas, vaikka hiki virtas kun tuollasesta elävästä lämpöpatterista pidettiin kiinni melkeen koko jumpan ajan. Jumpassa oltiin ympyrämuodostelmassa ja liikkeet tehtiin vauvan kanssa pitämällä häntä edessä, jotta hän näki myös muut vauvat lähes koko ajan. Liikkeet sisälti muun muassa kyykkyjä, erilaisia helppoja askelsarjoja ja askellusta ympäri salia. Jumpan alussa esiteltiin kaikki vauvat nimineen ja ikineen. Lähes kaikki muut vauvat oli jo 6kk-12kk vanhoja, mutta oli joukossa myös vajaan 1kk vanha pikkunen. Tykkäsin tunnista ja onhan tuollaset tunnit paljon rennompia kunnon rääkki tunteihin verrattuna. Koko jumppa mennään aina vauvan ehdoilla ja huilataan välillä, jos kiukku tai nälkä yllättää. Hassua on myös huomata, että vaikka ketään mammaa ei ennestään tunne, niin tuntuu että heille olisi luontevaa mennä juttelemaan. Normi salilla tämähän olisi ehdoton NOUNOU 😀 Tuntemattomillehan ei jutella, muuten kun katsellaan paheksuvasti jos toinen sattuu omimaan just sen laitteen mille oot menossa 😉 Ja madaltaahan sekin varmasti kynnystä tulla juttelemaan, kun on tuollanen pikku hurmuri mukana.

Onko muut käyneet vauvajumpassa? 🙂 

9 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Mä olisin osallistunu heti jos täällä pikku kylässä järjestettäis jotain noin kivaa!
  Kyllä se vaan madaltaa kynnystä mennä juttelemaan samassa elämäntilassa olevalle ja vauvoista puheenaihetta kyllä riittää. 🙂

 2. mummo kirjoitti:

  Pyyhe mukana Lilianilla 🙂 Sehän kuuluu tietysti asiaan, kun on jumpassa käyty !

 3. Unknown kirjoitti:

  Me kerran kans käytiin ja tykkäsin kyllä kovasti, mut mun harmiks se oli just vika kerta 😀

 4. Unknown kirjoitti:

  Hihi nyt ootte sit käyny testaa sen 😀 me voitas tulla kans testaa se kuha jäsenyys taas kohta jatkuu 😉

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Se on kyllä harmi, että pienellä paikkakunnalla on niin vähän kaikkee toimintaa. Hankalaa sit tutustuukaan kenenkään mammaan, jos ei mee vaan pimputtelee toisten ovikelloja tai tapaa jossain puistossa :/

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  No ei kait nyt Lilian sentään tarvii omaa pyyhettä, vaikka hikihän sillekin tuli 😀

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Teidän pitää järjestää omat vauvajumpat sit kotona! 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Jee tuutte sitten heti! 😀 Millon se taas jatkuu?

 9. Unknown kirjoitti:

  mä en nyt ihan tarkkaa muista 😀 mun mielestä se oli joskus tän kuun lopulla tai heti ens kuun alusta. Tullaan kyl heti sit 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *