Hae
Love Beyond Words

Lilian täällä hei!

Tänään minä täytän jo 4kk! Se on aika hurjan paljon jo vauvavuosissa! Vaikka tänään onkin tällänen suuri juhlapäivä, niin äiti tai isi ei taaskaan oo ostanu mulle mitään uutta lelua  🙁 Voi olla, että tämä muistetaan illalla siinä vaiheessa, kun pitäisi mennä nukkumaan… 😉 No mut asiaan,  oikeestihan tulin taas kirjottamaan tänne äidin blogiin juttuja, mitä osaan jo tällä hetkellä ja niitä on paljon! En tiiä ees riittääkö tää yksi postaus siihen…

Kun on nälkä… 

Mä juon nannia jotain litran vähintään päivässä ja isi aina sanoo, että  mä juon meidät konkurssiin, ku se joutuu koko ajan kantamaan selkä vinossa mulle lisää ruokaa kaupasta. Lisäksi mä oon jo maistanu porkkanaa, perunaa, maissia, päärynää ja kukkakaalia. Lemppari on ehdottomasti porkkana! Mua aina vähän huolestuttaa, kun ne tuputtaa mulle kaikkia eri makuja, mutta onneksi vielä ei oo tullu mitään pahaa. Soseet on kyllä paljon parempii muutenkin, kun joku tyhmä maito, joka on tarkotettu pikku vauvoille. Haluisin syödä sosetta vaikka koko päivän, mutta yleensä ne antaa mulle vaan jonkun tyhmän mini annoksen, josta tulee vaan kiukkuseksi. 

Kun nukuttaa… 

Mä oon alkanu mennä yöunille jo 21 aikoihin ja joskus jopa aikasemmin. Ensimmäisen kerran herään 23-24 aikoihin ja toisen kerran 3-5 aikoihin. Joskus saatan herätä kokonaan jo 5-6 aikoihin. Oon kuulemma perinyt sen hulluuden mun isiltä, joka aina herää tosi aikasin, vaikka ois vapaapäivä! Äiti ei tykkää herätä niin aikasin ja se aina koittaakin lahjoo mua takaisin nukkumaan maidolla, mutta ei mua väsytä ollenkaan! Nukun päikkärit aamupäivällä ja iltapäivällä. Ja jos oon herännyt jo sillon tosi aikasin saataan nukkuu kolmannetkin mini päikkärit. Yleensä nukun 1-2h kerralla. Aamulla meen tosi kiltisti takas nukkumaan, mutta iltapäivällä äiti saa tehdä jo sen eteen töitäkin! Muutenhan äitin elämä ois ihan liian helppoo 😉 Illalla saatan alkaa oikeen kunnolla raivoomaan, kun en haluis millään mennä nukkumaan vielä. Yleensä pahin raivo on just salkkareitten aikaan, ettei varmasti isi ja äiti saa kattoo sitä! ;D

Tällänen mä oon… 

Mutta oikeesti mä oon tosi iloinen ja hymyilevä tyttö. Haluun kyllä paljon huomioo, ja jos äiti yrittää näpytellä jotain blogia mun ollessa hereillä, niin se saa kyllä kuulla siitä. Tykkään tosi paljon kaikenlaisista leluista ja haluun aina vähän maistaakin niitä. Eniten mä tykkäänkin jutella kaikille leluille, kun ne osaa kuunnella mua ja näyttää paljon hauskemmilta kuin äiti ja isi. Lempilelut on sellaset, joista saa jotain ääntä tai peilit, kun mä tykkään kattoo niitä, kun aina siellä näkyy joku hassu olento. Tykkään myös paljon kyläillä ja nähdä eri ihmisiä, koska äidin ja isin naamat on jo niin nähty!

Mä osaan jo… 

Osaan jo tosi hyvin kannatella päätäni. Osaan myös laittaa jalat mahan alle konttausasentoon. Yleensä sillon aina mulla menee hermot, ku en en siltikään pääse liikkeelle. En tajuu miksi mä en vaan liiku eteenpäin, vaikka potkisin kuinka lujaa. Osaan myös kääntyä molemmille kyljille tosi hyvin ja pari kertaa oon kääntyny masulta selelläkin. Yritän aina punnertaa itteeni istuma asentoon. Mulle tulee tosi hyvät vatsalihakset, kun nyt alan jo treenaa 😉 Ainiin ja oon myös löytäny jo mun jalatkin! Ne vaan ei vielä aina tottele mua :/ Yölläkin on kiva aina välillä alkaa heiluttamaan niitä ylös ja alas, vaikka äitin mielestä sillon pitäs nukkua.. Hih, mutta se ei kyl tajuu, että sillonhan on just paras aika treenata, kun varmasti saa kaiken huomion!  Tulipas monta osaan juttua, noh en mä sille voi mitään, että oon jo niin taitava. 

Mutta nyt mä luulen, että mulla alkaa kohta taas olla nälkä ja äiti saa kyllä nyt antaa mulle jotain kivaa sosetta! Heippaa! 

<3 Lilian 

18 kommenttia

 1. Tuija kirjoitti:

  Onpas jo taitava Lilian 🙂

 2. Jenna kirjoitti:

  Hihii olipas kiva postaus! Miten suloinen ja taitava neiti <3 Edenillekin tulee muuten tänään, 11.päivä täyteen puoli vuotta! =)

 3. Klara kirjoitti:

  Ihana lilian! <3

 4. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Onnea 4kk taitavalle tyttöselle! <3

 5. Nica // Lilies and Ginger kirjoitti:

  Aiiiiiivan ihanan suloisia kuvia nuo ensimmäiset. Toinen on niin veikeä 🙂

  http://liliesandginger.blogspot.fi

 6. Sonja - Toinen mahdollisuus kirjoitti:

  Ihana mini <3 Kurkkaa muuten sähköpostiin <3

 7. Cindderella kirjoitti:

  Voi että <3 Ihana Lilian!

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Maman oma taituri <3

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niiin on <3 Hurjasti onnea teillekin! Puolivuotta on jo puolivälissä vuoden ikään, hui!

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Välitän onnittelut typykälle 🙂

 11. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  On se vaan niin päivän piristys aina, kun näkee sen hassut ilmeet, ja niitä ei ainakaan tuolta neidiltä puutu 😀

 12. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  <3 Kävinkin kurkkii jo, iiihana ylläri! <3

 13. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hihihi, todellakin, todellakin, ihana on <3

 14. Unknown kirjoitti:

  Meilläkin mies on sitä mieltä et aina just salkkareitten aikaan alkaa älämölö ettei mitään kuule. Äiti ei niin oo ottanu huomioon ku ei oo niin kova salkkarifani;) Aika samanlaisella kehityksellä mennään, eipä kyllä vauvoilla niin paljoa eroa ookkaan. Paljonko annat sosetta päivässä?? 🙂

 15. Unknown kirjoitti:

  Vooi aivan söpö pieni Lillian 🙂 <3 tasan kuukaus muutes ikäeroo meidän pikkusilla 🙂

 16. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Vielä ihan vaan ollaan maisteltu, eli 2x päivässä 2-4teelusikallista, mutta neuvolatäti sano että vois alkaa lisäämään nuita määriä ja antaa myös illallakin, jos se pidentäs ekaa unipätkää 🙂

 17. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Se on iso ikäero vielä vauvavuosissa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *