Hae
Love Beyond Words

Hitokseen hyvää ystävänpäivää!

tai oikeastaan jo iltaa…! 🙂 
Tänään on taas facebook ja blogit täyttyneet erinäisistä ystävänpäivä viesteistä. Ystävät ovatkin kultaakin kalliimpia ja niistä on pidettävä kiinni. Onnekseni omat rakkaat ystäväni eivät ole unohtaneet minua, vaikka joka viikko ei tulekaan enää lähdettyä viettämään tyttöjen iltoja. Ystäviä osaa myös enemmän arvostaa lapsen saannin myötä, sillä niitä ei pidä ottaa itsestään selvyytenä. Monesti käykin niin ettei enää viitsitä kutsua mammoja yhteisiin illanviettoihin, kun ajatellaan ettei se kuitenkaan pääse lähtemään. Kiitos siis rakkaat ystävät, jotka jaksetta tälläsen mammankin seuraa <3 
Lilianin syntymän myötä olen myös löytänyt uusia ihania ihmisiä, jotka olevat samassa tilanteessa kanssani. Joitain olen nähnyt ihan oikeassakin elämässä ja jotkut ovat tulleet tämän blogin myötä läheiseksi. Vaikkei heitä näekään livenä, he tuntuvat silti erittäin läheisiltä, sillä heidän elämäänsä voi seurata ruudun läpi lähes päivittäin. He murehtivat ja iloitsevat samoista asioista ja piristävät kommenteillaan jokaista päivääni. Joten kiitos siis ihanat rakkaat lukijat, kun jaksatte lueskalla minun juttujani päivästä toiseen. <3 

 Näitten kuvien myötä ihanaa ystävänpäivän iltaa kaikille! <3

*Kuvat: Pintarest

8 kommenttia

 1. Sonja - Toinen mahdollisuus kirjoitti:

  Ystävänpäiviä <3 Tuliko paketti perille? 🙂

 2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Ihanaa ystävänpäivää sinne myös ♥

 3. Jenna kirjoitti:

  Ihanaa ystistä sinullekkin! <3 Niinhän se on että alkaa tulla läheiseksi blogin kautta, ja tuntuu että tuntisi jonkun bloggaajan jo kuin omat taskunsa. Vaikkei olisi koskaan livenä häntä nähnytkään! 😀

  Sulla on kyl huippublogi ja olisi sinut kiva nähdä ihan oikeasti, mutta asutaan niin kaukana…

 4. Lindiz ~ Tutipuu kirjoitti:

  Kivaa ystävänpäivää <3 ihana postaus!! me like!

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo se tuli jo torstaina, joten levy tuli sillon jo syötyä kokonaan 😀 Ja oli hyvää, kiitoksia vielä 😛

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos ihanasta kommentista<3 Sullakin on niin ihana blogi!

  Missäs kaukana sä asut? Tuolla tiedoissa lukee varsinais-suomi, eihä se nyt kovin kaukana ole. Hyvin voi tehdä päiväreissun tänne 🙂

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  <3 Pitää välillä vähän söpistelläkin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *