Hae
Love Beyond Words

THE Kosinta!

”Olipa kerran nuori kaunis punatukkainen tyttö ja komea nuori mies. Oli kaunis kesäinen ilta. Tuulen vire puhalsi kevyesti tytön kasvoille, kun he kävelivät pitkin meren rantaa. Yhtäkkiä mies pysähtyi,  otti tytön käsistä kiinni ja polvistui hänen eteen. Hän sanoi:  Rakas Maria Jokainen ilta on tuskaa nukahtaa, sillä voisin tuijottaa silmiesi säihkettä ja hymyäsi vaikka läpi yön. Jokainen aamu herään maailman onnellisempana miehenä, sillä olet vierelläni. Haluan rakastaa, iloita ja surra kanssani koko lopun elämäni, tuletko vaimokseni ihanaiseni?. Samalla aurinko laski meren taakse luoden kauniin valon näiden kahden ympärille. Tytön silmäkulmaan nousi kyyneleet, kun hän halasi miestään ja kuiskasi: Tahdon! Ja niin he kävelivät käsi kädessä pitkin rantaviivaa suloisesti hymyillen tietäen ettei maailman murheet voisi heidän onneaan enää varjostaa.”

No ei nyt kumminkaan ihan nuin 🙂

Kimmo alkoi joskus vähän vajaa vuosi sitten puhumaan kihloihin menosta ja huhtikuun alussa sitten käytiin katselemassa sormuksia. Seuraavana päivänä se oli sitten jo menny ostamaan saman tyylisen sormuksen mitä olin katellu. Oli kuulemma niin hyvä tarjous, että sai kaksi yhden hinnalla 😉
Päivällä, kun tulin koulusta kotia niin Kimmo esittelikin jo sormusta. Iltasella se sitten teki makaroonilaatikkoa ja polvistui eteeni siinä ruokapöydän eessä ja kysyi ”tuletko vaimokseni?”. Hirveen yllätyksenä siis tämä kosinta ei tullut ja eihän siinä auttanu muuta kun suostua 😉 Päivämäärä oli siis 4.4.13. Kihlajaisia juhlittiin hotelliyöllä ja kakkukahveilla.

Vaikka tämä tyttö ei nyt saanutkaan mitään ruusukujaa ja viuluseremoniaa kosinnan yhteydessä, niin en usko että sillä on hirveesti loppujen lopuksi merkitystä. Merkitystä on vaan sillä mitenkä sitä arjessa huomioidaan ja osoitetaan, että välitetään. Välillä minusta tuntuu, että Kimmo osaa jopa paremmin puhua tunteistaan. Välillä se saattaa tuoda kukkiakin ihan ilman syytä jne. ME like! Nyt lapsen tultua tälläiset ovat ehkä vähentyneet ja parisuhde aikaa on se, että kyhnötetään kylkikyljessä ja katsellaan telkkaria <3 Pitäs kyllä tämänkin äiti-ihmisen varmasti enemmän panostaa parisuhteeseen, eikä vaan muuttua sohvalla kulahtaneissa verkkareissa makaavaksi kiukkuseksi mammaksi 😉

Kertokaa millä ihanilla jutuilla te huomioitte miestä arkena 🙂 

Ja vielä parempi kysymys tähän postaukseen: Miten teitä kositteen( miten haluisitte, että teitä kosittas? 🙂 

10 kommenttia

 1. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Oi ihana <3!
  Meillä mieheke on se romanttisempi ja keksii useemmin kivoja juttuja. Nyt kun ei syyä herkkujakaan niin usein niin en oikein voi niilläkään yllättää :D. Pitäs keksii jotain.
  Hihi pitää miunki tehä jossai vaiheessa meidän kihlauksesta postaus :).

 2. Emilia kirjoitti:

  Voi miten söpö kosinta-tarina, arjen romantiikkaa parhaimmillaan 🙂

 3. Lindiz ~ Tutipuu kirjoitti:

  No voi teitä <3 Ei sen aina tarvi mennä kirjojen satujen mukaan.. Ne omat sävellyksen tekee niistä parhaimpia!! Happy for u!

 4. Unknown kirjoitti:

  Täälä kosinta tuli ihan yllätyksenä! Toki oltiin naimisiinmenosta puhuttu joskus, mutta en kyllä osannut tuolloin odottaa..oltiin viime kesänä päiväretkellä Naantalissa ja kuljeskeltiin ympäriinsä. Siellä on semmonen Rakkauden polku niminen kuja/polku, mikä menee kallioiden yli ja siellä sitten oikeasti sen merimaiseman ääressä mies polvistui ja kysyi vaimokseen. <3 Jälkikäteen kertonut, että oli jo pari viikkoa odottanut sopivaa hetkeä ja silloin vain kaikki napsahti kohdallaan 🙂

  Niin ja hei, nyt mukaan vaippa-arvontaan! http://aliceihmemaassa.blogspot.fi/2014/02/naty-vaipat-ja-suuri-arvonta.html

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Meilläkään ei pitäs syyä herkkuja, joten ei viitti niitä tuua tänne joka päivä 😀

  Tänään facebookissa oli ihana idea, sellanen korttipakka johon oli kirjotettu 52 asiaa mitä rakastaa miehessä <3

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Jepp, ei turhia söpöstelyjä 😀

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hihih. Joo varsinkin jos ei malteta oottaa sitä että keksis jotain tosi speciaalia 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Oij, sulla oli sitten kosinta ihan kuin jostain sadusta <3 Ihana kertomus!

  Joo pitäs keksii joku kiva stoori ja osallistuu 🙂

 9. Unknown kirjoitti:

  Onnea teille!! =) <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *