Hae
Love Beyond Words

Itchy pitsi pää.

Meidän typykällä on ollut jo kauan aika kuiva päänahka ja nyt parin päivän aikana se on ollut ihan järkyttävän kutittava. Lilian on huitonu ja raapinu sitä koko päivän ja viime yönä se tuli jo uniinkiin. Koko yö huidottiin ja raavittiin. Oon siis joutunu laittaa Lilianille tuollasen hatun päälle, ettei se ihan verille raavi päätänsä. Ollaan koitettu hoitaa tuota päätä öljyllä, perus rasvalla ja bepanthenilla. Jos jollain on joku ihmelääke tähän erittäin epämielyttävään ongelmaan, niin saa kyllä mielusti jakaa sen kanssamme. Lilian kiittää ja mammakin ois tyytyväinen.

Meidän mummelivauva<3 

Muuten ollaan tää päivä valehtelematta istuttu ja möllötetty koko päivä telkkaria! Meidän penkkiurheilu tuottikin huippu suorituksia. Ja suomi voitti KULTAA! ja HOPEAA 😀 Ja LEIJONAT VOITTI! Ei ois kyllä aamulla herätessä uskunut, että suomen miehet vie kultaa. Mutta  onhan tää nyt hienoo!

6 kommenttia

 1. Sonja - Toinen mahdollisuus kirjoitti:

  Voi ei miten kurja toi päänahka juttu, en kyllä osaa autta mutta suloiseksi typyksi tuun kommentoimaan 🙂 Ja jee, hyvä suomi!

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ei oo vauvojenkaan elämä helppoo, aina jotain pientä vaivaa. :/

 3. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Täällä myös penkkiurheiltu. 🙂

  Harmillinen tuollainen vaiva. En osaa antaa mitään muuta neuvoa kun kysellä neuvolasta. Tai onko jotain uutta otettu ruokavalioon? Ettei jokin uusi ruoka olisi syyllinen kutinaan. Toivottavasti saatte kutinan aisoihin. 🙂

 4. Lindiz ~ Tutipuu kirjoitti:

  Onko päässä ihottumaa? Mulle tulee ekana mieleen, et oisko shamppoolle/pesuaineille herkkä… Lipolan voide vois auttaa? mä rasvailin pikkumiehen päätä ihan perusrasvoilla joka ilta, kun meillä oli kauan aikaa keltasia laikkua päänahassa jotka kutisi.. Kynnet vain lyhyeksi tai töppöset käteen

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Onneksi se nyt jo alkaa helpottaa, mutta aina sopivasti yöllä alkaa taas vaivaamaan, kun sillon pääsee pää kuivumaan. :/ En usko, että se mistään ruoka-aineestakaan on tullu, kun minkään ruokailun jälkeen ei kutita pahemmin.

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo meilläkin on ollu paljon karstaa ja vieläkin on vähän sitä. Luultavasti ne kohdat just kutiseekin. Ostin nyt tuota Lipolan voidettakin. Eilen harjailin kovasti päätä ja rasvasin ja näyttää, että nyt se alkas jo helpottaa. Yöllä vaan palaa aina se ikävä kutina, kun en oo koko ajan harjailemassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *