Hae
Love Beyond Words

Yksin kotona.

Yksin kotona oleminen. Se on kyllä niin harvinaista nykyään. Ja sitten, kun sattuu tulemaan sellainen hetki niin se tuntuu jotenkin tosi oudolta, ettei osaa oikeen mitään tehdäkään. Minä en siis kuulu siihen porukkaan, joka alkaa hulluna siivoomaan heti kun ulko-ovi käy ja huomaat jääväsi yksin kotiin! Mihinkäs muuhun sitä nainen käyttäisi tämän tehokkaan yksinolo ajan kuin bloggailuun, itsensä kuvailuun ja herkutteluun ;D Onneksi mulla oli täällä ihanan Liisan lähettämät herkut turvana, jotka voitin arvonnasta 🙂

Ja ollaanhan me tänään keretty käymään jo  lastentarvikeliikkeissä kattelemassa syöttötuoleja. Kimmo ihasteli muovista hökötystä ja minä hiplasin stokken valkosta ihanuutta. Mutta nyt kuitenkin Kimmo on kallistumassa myös tuollaseen puiseen syöttötuoliin ja tykästyi siihen Brion Sit malliin. Eli ehkä me joku saadaan ostettua tässä tämän vuoden puolella.  Verkkokaupassakin ehdittiin pyörähtämään ostamassa Lilianille vähän pulloja purulelu.

Jos mä kuitenkin vähän yritän tsempata ja tehdä vaikka koulujuttuja, ettei menis ihan ”hukkaan” tämän luksus aika yksin. 
Mitä te muut teette yksin kotona ollessaan? 

14 kommenttia

 1. Elina | PikkuPeikkoPrinsessat kirjoitti:

  Yksin kotona oleminen on kyllä luksusta! 🙂 ja eipä sitä ennen osannut arvostaa. Mä olen ollut 4 kk aikana kerran yksin kotona, silloin tuli ihan vaan oltua, katsottua telkkaria yms. Kelpaisi kyllä sellainen luksus useamminkin! 😉 Nauti! <3

 2. Unknown kirjoitti:

  Mie oon just semmonen joka siivoo kodin lattiasta kattoon heti ku saa hetken rauhan! Sitten voi käydä vaikka saunassa ja rentoutua sohvalle blogien lukuun herkkujen kera.. 😉

 3. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Täällä ilmottautuu toinen siivooja! 😀
  Meillä on päivät aika hulinaa ja liitoa paikasta toiseen, että jos joskus jään yksin en vain osaa rauhoittua. Ensin pitää siivota ja puunata ja jos se ei riitä vaihdetaan vaikka olohuoneen järjestystä. 😀
  Joskus pitäis vaan malttaa ottaa rennosti. 🙂

 4. Emilia kirjoitti:

  Yksin kotona oleminen on kyllä tosiaan niin harvinaista, että tekemisen keksiminen on varmasti hankalaa. En edes muista milloin viimeksi olisin ollut yksin kotona, sitä "omaa aikaakin" tulee aina vietettyä jossain muualla.. Muistan niistä yksin jäämisen ajoista oikeastaan vain sen täydellisen hiljaisuuden ihmettelyn 😀

 5. Nea kirjoitti:

  Täältäki ilmottautuu siivooja! 😀
  jotenki on nyt tottunu siihen että on koko aja jotai tehtävää, eikä osaa vaa olla. Herkkuja mäki syön kun oon yksin. Enne ei osannu aatellakaan sitä, miten ihanaa se ihan oma aika on. Vaikka vaan puolki tuntia on luksusta 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Noniimpä 😀 Ennen oli ihan normaalia olla yksin kotona. Varsinkin ennen Lilianin syntymä kerkesin olla 2kk kotona vaan odottelee. Se oli kyllä aika tuskaa ja päivät oli niin pitkiä! Mutta nyt voisin ottaa kyllä mielellään sellasen yhden päivän, jollon oon KOKO päivän vaan yksin kotona ja teen mitä haluan 😀

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  No sehän on vaan fiksua 😉 Kunhan siihen ei mee sitten koko vapaa-aikaa 🙂

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  No joo, tuo on jo huolestuttavaa! 😀 Välillä tekee ihan hyvää vaan olla ja ei ajatellakaan sitä, että pitäs tehdä sitä ja tätä.

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo se on niin outoa, kun ei oo pelkoo siitä, että kahvihetken katkaisis vauvan huuto makkarista 😀 Minäkin yleensä lähden karkuun jonnekin muualle täältä viettämään sitä omaa aikaa, joten kotona yksin oleminen on todella harvinaista.

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Haha mä vaan ootan sitä hetkee, kun mä innostun siivoomisesta 😀 Ei ees sillon viimesillään raskaana tullu mitään hirveetä siivouskohtausta. Vaikka tykkään kyllä, että on aina siistiä, niin mun mies on siivoushullu, niin en koskaan kerkee siivoomaan täällä 😀

 11. Minnaa kirjoitti:

  Mie harrastin "Nyt mies vie vauvan ainakin tunnin lenkille"- omaa aikaa Ellun ollessa pienempi, joskua ompelin, joskus askartelin ja kerran pesin saunan. 😉 Jos omaa aikaa saa, niin siitä pitää sitten nauttia, jokainen tavallaan! 🙂

 12. Klara kirjoitti:

  Mäkin oon aika laiska siivooja, ja omalla ajalla istun sitten tietokoneella, kudon tai lenkkeilen. Tai syön kerrankin jotain lämmintä. Tosin aamun oma-aika kun Lumi viihtyy leikkimatolla hetkisen yksin niin silloin siivoan.

 13. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niinhän se on 🙂 Mä yleensä teen koulujuttuja, jos mies lähtee Lilianin kanssa jonnekin käymään. Vaikee opiskeluunkin keskittyä Lilianin päikkäreiden aikana, kun ei koskaan tiedä millon se herää uudestaan.

 14. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo meilläkin onneksi viihdytään vielä jonkun verran leikkimatolla. 🙂 Mut kohtahan sitä varmaan päästään jo jonnekin suuntaan liikkeelle, niin saa koko ajan mennä neitin perässä, ettei pääse varmasti jymähtämääm minnekään sohvalle 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *