Hae
Love Beyond Words

Äitiyspakkaus vuosimallia 2014

Eilen julkaistiin uusi äitiyspakkaus ja pitihän se itsekin käydä vilkuilemassa minkälaisia vaatteita tämän vuoden pakkaus sisältää. Viime vuonna odotettiin kuin kuuta nousevaa milloin oma äitiyspakkaus saapuisi postiin. Viimein keskikesällä se päivä koitti ja muistan vieläkin, kun hipelöin paketin sisältöä innolla. Loppujen lopuksi käyttöön meillä ei muistaakseni päätynyt vaatteista kuin makuupussi, peitto, valkoset bodyt, kypäräpipo ja pöllöpotkari. Osa vaatteista olisi vasta nyt sopivia tai vasta kesällä (kuten toppahaalari). Mutta väritykseltään ne eivät ole kovin tyttömäisiä. Ehkä oon liian nirso, mutta en vaan tykkää sellasista vihreeturkoosi raidoista ja mitä ihmettä se viime vuoden sammakko-nuijapää lakanakin oli olevinaan? Jotain niin järkyttävää 😀

Tämän vuoden pakkaus oli myös aika pettymys, jos tulokas on tyttö. Jos nyt sattuisi olemaan pulla uunissa, niin valitsisin kyllä paljon enemmin rahan kuin pakkauksen. Tässä pakkaus kokonaisuudessaan.

Jotain kivoja vaatteita pojalle kuitenkin tämän vuoden pakkauksesta löysin. Ehdoton suosikki on tuo kevyt toppapuku. Paketti sisältää myös muutamia hienoja potkareita ja bodyjä. Olin kuitenkin niin huono pitämään nuita potkuhousuja, joten varmaan nuokin jäis vaan pölyttymään kaapin perälle :/

Kuvat: Kela

Uutena lisänä pakkauksessa on kuolalappu, joka on ihan positiivinen lisä. Joillakin vauvoilla kuolaaminen karkaa ihan käsistä ja paita on koko ajan märkä. Siistimmille tapauksilla kuolalappu voi toimia ihan hyvin ruokalappunakin.

Mitäs mieltä te olitte tämän vuoden pakkauksesta? 🙂 

14 kommenttia

 1. Nica // Lilies and Ginger kirjoitti:

  Omituista, että kerta toisensa jälkeen pakkauksista tehdään kovin poikamaisia ja vieläpä aika retroja. Mielestäni voisi hyödyntää enemmän keltaista, punaista ja vaikkapa violettia. Eikös ne sopisi molemmille?

 2. Nella kirjoitti:

  Mun mielestä kans poikamainen kun eilen näin tän pakkauksen netissä. ja noi oravakuosit on iania ja toi makuupussi, muuten ei oikee ookka mitää käytettävää.. ja komppaan edellistä että on kyllä retroo, miksei voi olla nykypäiväsempää…

 3. Kirsikka kirjoitti:

  Mä en ihan ymmärrä tätä tyttövärit/poikavärit -keskustelua, jonka äitiyspakkaus tuntuu aina saavan aikaan, mutta se lienee oma omituisuuteni. Siitä olen kyllä samaa mieltä, että se edellisen pakkauksen nuijapäälakana oli harvinaisen outo ja ruma. Eipä oo hirveesti tullut käytettyä.

  Itse tykkään myös tuosta uuden pakkauksen retromaisuudesta, mutta onhan se aika voimakas teema. Etenkin kun varmaan taas muutama vuosi menee tällä pakkauksella.

 4. Sirie / Syyskuun palasia kirjoitti:

  Pakkohan se oli itsekin käydä pakkaus tsekkaamassa ja pakko kyllä myöntää, että ei oo toppahaali LÄHESKÄÄN niin ihana, mitä viimevuoden pakkauksessa! <3 Ehdoton lemppari! <3

  Jotenkin tän vuoden pakkaus tuntuu olevan ehkä enempi mun makuun, mitä viimevuoden. Tän vuoden pakkaus on ehkä enempi tätä päivää, vaikkakin edelleen retromeiningillä näyttävästi mennäänkin. Mikä siinäkin muuten on? Miksei ne vaatteet voi oikeesti olla vuoden 2014-muodin mukaisia? Tuntuu että 90-luvun äitiyspakkauksen vaatteet oli enempi tätä päivää, mitä tän- ja viimevuoden pakkaukset! 😀

  P.S se nuijapää pussilakana viimevuoden pakkauksesta, on ihan hirvee! Meillä onki se käytössä valkoinen puoli yslöspäin asetettuna, likasuojana vaunuissa :'D

 5. Anna / haaveita ja oikeeta elämää kirjoitti:

  Mä tykkään tosta toppahaalarista, mutten muuten pakkaus on mun mielestä liian poikamainen 🙁 tai ainakin poikamainen siinä osin etten omalle tytölle olis tollasta pakkausta halunnu,

 6. Unknown kirjoitti:

  Kävin myös kurkkimassa tuota eilen Kelan sivuilla ja siis ihan oikeasti, sideharsovaippoja!? Back to 80s!? Kestovaipat vielä jotenkin ymmärrän, vaikkakin meillä jäi käyttämättä, mutta että sideharsovaippoja..ei ymmärrä!

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niimpä! Väritykseltään nuo on tosi tunkkasia sävyjä. Ois paljon kivempi pukea vauva iloisiin väreihin. 🙂

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Suunnittelija on jämähtänyt jonnekin vuosikymmenien päähän. Muutenkin koko pakkaus on kyllä aika sekametelisoppa, on retroo ja sitten nuita kivoja turkooseja sävyjä.

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Sellastahan se on, kun sama pakkaus pitäs sopia tytöille ja pojille 😀 Yleisesti ottaen tuollasia sinisen sävysiä vaatteita käytän mieluummin pojalla, vaikka kylhän ne tytölläkin menis 🙂

  Maailmassa ois niin hirveesti eri värejä, jotka kävis hyvin molemmille. Ja myös sellaisia kirkkaita ja iloisia. Tuo retro on aika tunkkaista minun makuun. :/

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Pitäs järjestää joku suunnittelukilpailu, että saatas vähän päivitettyä nuita vaatteita tähän päivään 😀
  Edellisvuoden toppahaalari oli kyllä ihana! <3 Valitettavasti se oli vaan niin jättimäinen vielä tänä talvena meidän neitille, niin jäi sekin kokonaan käyttämättä :/

 11. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niimpä! Ei oikeestaan mitään "tyttömäisiä" värejä :/

 12. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahhaha 😀 Käyttääköhän joku oikeesti vielä sideharsovaippoja? Mutta varmaan niitä kait voi sitten käyttää ihan perus harsona. Niitä sais kyllä olla paaljon, kun niitä tarvii joka paikassa. Eikä mitään harsovaippoja 😀

 13. Jenny kirjoitti:

  tää oli tosi poikamainen niinku viimevuodenkin, mut tässä uudessa oli useampi mistä tykkäsin! 🙂 varsinki se makuupussi! loppujen lopuks meillä ei kuitekaan paljon mitään pakkauksessa ollutta oo käytetty, seuraavalle otan kyllä rahana ja ostan erikseen sitten vaikka tollasen aappa makuupussin ;D

 14. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  No niimpä! Nuo kaikki on kuitenkin myynnissä joka kirpparilla halvalla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *