Hae
Love Beyond Words

Yö ja Päivä

Tämä päivä vierähtikin jälleen Jumbossa ihanaisten Klaran ja Lumin seurassa. Tätä voisi myös kutsua ensimmäiseksi blogimiitiksi, sillä aikaisemmin en ole ketään toista bloggaajaa livenä nähnyt. Aika hassua tavata henkilö, jonka elämästä tietää paljon, muttei kuitenkaan tunne sitä. Jos näin sekavasti voi sen ilmaista 😀 Oli kyl kaikin puolin kiva päivä, kiitos ihanan seuran! 🙂

Päällimmäisenä kuitenkin mieleen jäi kuinka erilaisia vauvat voi olla, vaikka iällisesti ei ole eroa kuin yksi päivä! Toinen istuu rauhallisesti koko kahvitteluhetken vaunuissa/sylissä välillä torkahdellen ja toinen ei pysy millään paikoillaan. Koko ajan huidotaan, ähelletään, pyöritään ja hyöritään sylissä. Ja voitte vaan arvata kummalla tällänen ylivirkeä vauva oli 😀 Kysymys kuuluukin, mistä tuollasia vauvan rauhottavia saa ? ;D

Tänään iski tajuntaan  myös se ettei pikku Lilian olekaan enää niin pieni. Se saa jo kohta istua itse tuolissa ja pääsee liikkeelle. Nähtyäni Lumin heräsikin kauhukuva Lilianista parin kuukauden päästä. Jos nyt jo ei millään pysytä paikoillaan, niin mitä se on sitten silloin kun se oikeasti pääsee jo liikkeelle? Eihän tämä mamma sitten nää sohvaa ollenkaan. :/

Ison tytön päivään kuuluu tietysti mainoksien selailu ja shoppailu vinkkien bongailu 😉 

Sellainen kiva päivä siis meillä. Seuraavalla kerralla pitää ottaa neitosista yhteiskuva, jos tää neito pysys sen ajan paikallaan 😉 Huomenna onkin tulossa mun sisarukset kylään, joten saa nekin osansa extra energiasta mitä neidiltä löytyy.

12 kommenttia

 1. Tuija kirjoitti:

  Tuttu tunne! Lotta on kans hirvee hulivili ja sit kaks viikkoa Lottaa nuorempi poika on tosi tosi rauhallinen. Se jopa itkee ihan hiljaa kun Lotta taas karjuu. 😀 Ei sitä jotenkin ennen omaa vauvaa edes tajunnut, että vauvat voi olla niin erilaisia, vaikka tietenkin, onhan niilläkin jo ihan oma luonne ja temperamentti. 🙂

 2. Sonja - Toinen mahdollisuus kirjoitti:

  Heheh, mun poika on myös sellanen rauhallinen tapaus, hiljanen ääneltään ja tosi hento otteistaan, kun taas pari viikkoa vanhempi tyttö on kunnon karju, menee ja vouhottaa minkä ehtii, kiipeää pöydille seisomaan yms ja rakastaa omaaa ääntään, ei myöskään unohda käyttää sitä 😀

 3. Janina kirjoitti:

  Kuulostaa niin tutulta! Meillä poika on semmonen hulivili, joka nousee jo kontilleen ja heiluu edestakas. 😀

 4. Unknown kirjoitti:

  Pitää nyt vielä nauttia näistä sohvahetkistä, sellaisia kun on! 😀

 5. Jenni kirjoitti:

  Kyllä se sohva valitettavasti jää sitten paljon vähemmälle käytölle, kun vauva kasvaa, varsinkin jos on siis tosiaan touhuava ja vauhdikas luonne. Näin ainakin meillä kävi. Huilaushetkiä ei juuri ole vauvan hereilläolo aikana. =)

 6. Anette - Operaatio Äiti. kirjoitti:

  Jumbo <3 Mulla on ikävä sitä paikkaa… :/

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Nojoo ei tuollasiakaan tullu ajatelleeksi 😀 Sama kun kaiken muunkin kanssa. Ei tullu mieleen, että nukkuminen voi olla hankalaa ja syöminen jne 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hmmm. Eikös tyttöjen pitänyt olla rauhallisempii kun pojat 😀

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Voiieei. Kohta se konttailee jo ympäri kämppää ja saat juosta koko ajan perässä 😉

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niimpä! <3 Mut toisaalta eiköhän sitä oo tullu tän 5kk aikana jo tarpeeksi maattua sohvalla 😀

 11. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Noh saapahan sitten ainakin kuntoilua ihan kotioloissakin ;D

 12. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Haha 😀 Sinne on tullu kyllä nyt paljon uusia kivoja kauppoja. Just avattiin GT ja kohta Mango. Ei tarvii lähtee Helsinkiin enää vaatekaupoillekaan kohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *